• BIST 9767.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Emniyet’ten Vali Topaca’ya Ziyaret

Emniyet’ten Vali Topaca’ya Ziyaret
Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile emniyet müdürlüğü ve polis meslek yüksekokulu heyeti Hatay Valisi Ercan Topaca'yı...

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile emniyet müdürlüğü ve polis meslek yüksekokulu heyeti Hatay Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Canpolat ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Marangoz da katıldı.

Hatay Valisi Ercan Topaca, çok köklü bir kurum olan Türk Polis Teşkilatı'nın ülkemizin gözbebeği teşkilatlarından biri olduğunu ifade ederek, "Teşkilatımız özellikle asayişin ve güvenliğin sağlanmasında, vatandaşlarımızın huzur içerisinde hayatını devam ettirebilmesinde önemli bir hizmeti üstlenmektedir. Güvenlik hizmeti eksiksiz sunulması gereken bir hizmettir. En küçük hatayı bile kabul etmez. Dolayısı ile polisimizin çok büyük fedakarlıklarla yürüttüğü bu hizmetin millet olarak farkındayız" dedi.

Polisin yolda, sokakta devletin görünen yüzü olduğunu belirten Sayın Topaca, "Sizler bunu üniformalarınız ile gezerken çok fark etmeyebilirsiniz. Ama bu kıyafet, sokakta devletin bir anlamda şekillendiği, vatandaşın sizin şahsınızda devletin varlığını hissettiği bir etki oluşturmaktadır. Dolayısıyla polisin varlığı dolaylı şekilde kamu düzeninin, esenliğinin sağlanmasına önemli katkı yapmaktadır" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ise 171 yıldır ülkemize, milletimize asayiş ve güvenlik anlamında hizmet sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İl genelinde yaklaşık 4 bin 650 personel ile Hatay halkının güvenlik kaygısı taşımadan yaşaması için hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Vermiş olduğumuz hizmetin takdiri elbette vatandaşımıza aittir. İnanıyorum ki verilen hizmetlerden vatandaşlarımız da memnundur. Devletimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmemiz için bizlere her türlü imkanı sunmaktadır. Teknolojik olarak yaşanan olumlu gelişmelerin yanında ülke olarak çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Bu süre içerisinde özellikle Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olaylardan dolayı şehit olan polis ve askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazi olan arkadaşlarımıza sağlık diliyorum, ailelerine kolaylıklar diliyorum."

Uludağ, son dönemde yaşanan terör saldırılarında verdikleri şehitler sebebiyle coşkulu programlar düzenlemeyeceklerini sözlerine ekledi.

Emniyet’ten Vali Topaca’ya Ziyaret

Emniyet’ten Vali Topaca’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim