• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Emniyet Teşkilatının 171’inci Yılına Buruk Kutlama

Emniyet Teşkilatının 171’inci Yılına Buruk Kutlama
Emniyet teşkilatının 171'inci yıldönümü Manisa'da buruk bir şekilde kutlandı.

Emniyet teşkilatının 171'inci yıldönümü Manisa'da buruk bir şekilde kutlandı. Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç tören sonrası yaptığı açıklamada, her türlü zor şartlarda görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 171'inci yılını kutluyor. Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından kuruluş yıldönümü nedeniyle Şehzadeler ilçesindeki Cumhuriyet meydanında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Emniyet müdür yardımcıları, Şube müdürleri, emniyet teşkilatı mensupları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, şehit ve gazi aileleri ile emekli polisler katıldı. Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve emekli polislerin çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Emniyet Müdürü Bilgiç teşkilat mensuplarıyla tek tek tokalaşırken, polis kıyafetleriyle törene katılan miniklerle de ayaküstü sohbet etti.

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Törenin ardından bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Bilgiç, "10 Nisan, 1845'de kurulan emniyet teşkilatının başlangıç tarihi olarak kabul ettiğimiz bir dönem, bizim için kuruluş yıldönümü olarak her yıl 10 Nisan günü kutluyoruz. Bu sene 171'inci yıldönümünü kutluyoruz. Bu bizim için, teşkilatımızın çok oturmuş, kuralları, prensipleri olan köklü bir teşkilat olduğumuzu gösteriyor" dedi.

Toplumda vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak için görevi 24 saat esasına göre her şartta, kış şartları, yaz şartları veya her türlü ortamda yapmaya gayret gösterdiklerini anlatan Bilgiç, şunları söyledi: "Bu gittikçe bizim için daha güç verici ve kuvvet verici bir sene geçirmiş oluyoruz. Tecrübelerimizi yeni gelen arkadaşlarımıza aktarıyoruz. Ülkeler tarihleriyle, ne kadar uzun süre yaşadıklarıyla ilgili anıldıklarında bir kültür ve mesleki birikimin vazgeçilmez olduğunu kabul ediyoruz. Bizim de emniyet teşkilatı olarak kendimizi sürekli yenilemek suretiyle her yıl yeni bir şey katmak suretiyle teşkilatımızı daha iyi günlere, daha doğru hedeflere ulaşması adına çabamızı sarfediyoruz. Bugün onlardan biri olan birgün oldu bizim için. Kendimizi yine yenileyeceğiz. Manisa halkımıza bundan önce yapılan hizmetlerin daha iyi ve daha sağlıklı yürütebilme adına arkadaşlarımız zor şartlar da olsa görevimizi dört dörtlük yapamaya gayret göstereceğiz." dedi.

BURUK VE SADE

Bilgiç, bu yıl kuruluş yıldönümü etkinliklerinin daha sade ve buruk bir şekilde kutlandığını kaydederek şunları söyledi:

"Son yaşanan olaylarımız ki biz bunları daha önce yaşadık, bu son zamanlardaki olaylardan dolayı daha buruk, daha sade bir kutlama töreni yapıyoruz. Resepsiyon yok sadece bu akşam yemeği olarak şehitlerimizin yakınlarına, onların yanında olduğumuzu hissettirmek adına bir yemek organizasyonumuz var polis evinde. Onun dışında şenlik ya da başka bir organizasyonumuz yok. İki gün önce bir mevlit okuttuk şehitlerimiz ve rahmete giden emeklilerimizle ilgili. Bunun dışında bir organizasyonumuz yok."

Emniyet Teşkilatının 171’inci Yılına Buruk Kutlama

Emniyet Teşkilatının 171’inci Yılına Buruk Kutlama

Emniyet Teşkilatının 171’inci Yılına Buruk Kutlama

Emniyet Teşkilatının 171’inci Yılına Buruk Kutlama

Emniyet Teşkilatının 171’inci Yılına Buruk Kutlama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim