• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl Dönümünde 171 Öğrenci 5 İl Gezecek

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl Dönümünde 171 Öğrenci 5 İl Gezecek
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü'nün Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde yürütmüş olduğu Gönül...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü'nün Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde yürütmüş olduğu Gönül Köprüsü Projesi kapsamında 171 öğrenci 5 il gezmek üzere özel uçakla yola çıktı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Emniyet Teşkilatının 171. yıl dönümü nedeniyle Adıyaman'da, eğitim gören başarılı ve aynı zamanda maddi imkanları zayıf olan 171 öğrenci için gezi programı düzenledi. Düzenlenen gezi programı kapsamında öğrenciler evlerinden tek tek alınarak Adıyaman Valiliği bahçesinde bir araya getirildi. Valilik bahçesinde toplanan öğrenciler buradan minibüslerle Adıyaman Havalimanına getirildi. Havalimanında güvenlik kontrollerinden sıkı bir şekilde geçirilen öğrenciler burada Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ayarlanan özel bir uçakla Ankara'ya doğru yola çıktılar. İlk defa uçağa binmenin ve aynı zamanda ilk defa geziye çıkan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunurken öğrenciler bu tür etkinlikleri gerçekleştiren Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ile Emniyet Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Öğrenciler, ilk olarak Ankara, Konya, Bursa, Çanakkale ve İstanbul'un tarihi ve kültürel alanlarını tek tek gezecek. Bir hafta boyunca sürecek olan gezi sonunda öğrenciler tekrardan kendileri için özel ayrılan uçakla tekrardan Adıyaman'a dönecek.

Düzenlenen geziye katılan 171 öğrenciye 2 sağlık görevlisi, polis memurları ve 5 öğretmen eşlik edecek. Düzenlenen geziyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, "Emniyet Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü bu sene kutlanmaktadır ve amaçla hazırladığımız ve üzerinde titizlikle çalıştığımız bir gezi projesi kapsamında farklı okullardan 171 gencimizi tespit ettik. Özel bir uçakla öğrencilerimizi inşallah bugün yolcu edeceğiz. Her sene Çanakkale gezimiz var bizim. Çünkü orada gezip etkilenmemek mümkün değil. Orada 81 vilayetten insanlarımız yan yana kucak kucağa yatıyor. Adıyamanlı Mehmet ile Edirneli Mehmet yada ülkemizin başka yerinde onlarca şehidimiz var. Gençlerimizin orada o atmosferi bire birde yaşamalarını arzu ediyorum. Amacımız çocuklarımızı hem gezdirirken hem de tarihimizle kültürümüzle buluşturmak aynı zamanda teknolojinin yenilikleriyle tanıştırmak. Bir dahaki sene 2 uçak kaldırırız, 3 uçak kaldırırız hiç önemli değil yeter ki gençlerimizin başarısına katkı sunabilelim" diye konuştu.

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl Dönümünde 171 Öğrenci 5 İl Gezecek

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl Dönümünde 171 Öğrenci 5 İl Gezecek

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl Dönümünde 171 Öğrenci 5 İl Gezecek

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl Dönümünde 171 Öğrenci 5 İl Gezecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim