• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Emniyet Personelinden Vali Yavuz’a Ziyaret

Emniyet Personelinden Vali Yavuz’a Ziyaret
Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. Yılı dolayısıyla Vali Seddar Yavuz'u...

Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. Yılı dolayısıyla Vali Seddar Yavuz'u ziyaret etti.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Çalışkan ve beraberindeki heyet, Vali Seddar Yavuz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarete İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serkan Şahin, Koruma Şube Müdürü Gökhan Emre, Güvenlik Şube Müdürü Fikret Alaca ile polis memurları Serdar Yıldız, Neşe Bodur, Hilal Acar ve Ümmügülsüm Yurdagül katıldı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, ülkenin huzur ve güvenliğini bozmak isteyenlere polis teşkilatının özverili bir hizmet verdiğini söyledi. Görevi başında şehit düşen polis memurlarını anan Vali Yavuz, "Polis teşkilatımız, sahip olduğu 171 yıllık tecrübesine, eğitimli personeli ile ülke sınırları içinde huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran, kamu güvenlik politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayan en önemli kuruluşlarımız arasındadır. Görevlerini yerine getirmek için büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan çok değerli emniyet mensuplarımız sayesinde vatandaşlarımız huzur ve güven içinde yaşamaktadırlar. Sizlerin nezdinde, emniyet teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor; görevi başında şehit düşen ve aramızdan ayrılan personelimize Allah'tan rahmet, görevleri başında olan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum" şeklinde konuştu.

Emniyet Personelinden Vali Yavuz’a Ziyaret

Emniyet Personelinden Vali Yavuz’a Ziyaret

Emniyet Personelinden Vali Yavuz’a Ziyaret

Emniyet Personelinden Vali Yavuz’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim