• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Emniyet Genel Müdürü Altınok Aksaray’da

Emniyet Genel Müdürü Altınok Aksaray’da
Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilk vali olarak görev yaptığı Aksaray'a geldi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilk vali olarak görev yaptığı Aksaray'a geldi. Uygulama noktalarında incelemeler yapan Altınok, sürücüleri trafik kuralları kapsamında uyararak yolcuların da bayramlarını tebrik etti. Genel Müdür Altınok, emniyet mensuplarıyla da yakından ilgilenerek bayramlarını tebrik etti.

Aksaray'a gelen Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, uygulama noktalarını ve polis merkezini ziyaret etti. İlk olarak Aksaray - Adana Karayolundaki trafik denetleme ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi uygulama noktalarını ziyaret eden Genel Müdür Altınok, emniyet mensupları ile görüşerek bayramlarını tebrik etti. Burada, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Jandarma Alay Komutanı Yarbay Fuat Anık, AK Parti Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve emniyet mensupları tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, karayolunda polis ekiplerinin uygulama kapsamında durdurduğu sürücüler ve yolcular ile görüştü. Bir sürücü ile sohbet eden Altınok, "Emniyet kemerinizi takıyorsunuz, hem kendi güvenliğinizi hem trafikteki diğer vatandaşlarımızın güvenliğini tehlikeye atmıyoruz. Frene değil, kurala güveneceğiz. Kurallara uyacağız, Allah yolunuzu açık etsin, Allah kaza bela vermesin, iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Karayolunda Mersin - Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsünü durduran Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, otobüs sürücüsü ile sohbet ederek kurallar hakkında bilgiler verdi. Otobüsteki yolculara da iyi bayramlar dileyen Altınok, "Otobüslerdeki sürücülerimiz değişiyor. Allah yolunuzu açık etsin. İyi bayramlar diliyorum. Kazasız belasız inşallah sevdiklerinize kavuşursunuz. Kaza bela olmasın diye çok yoğun bir şekilde biz emniyet teşkilatı olarak çalışıyoruz. İnşallah herkes sevdiği ile bayramı acısız, hiçbir sıkıntı yaşamadan geçirir. Biz her zaman, 24 saat emrinizdeyiz" dedi. Otobüs sürücüsüne sorular yönelten Altıonok, "Kurallara uyarak gidelim. Bizim bu sene bir deyimimiz var. Frene değil, kurala güveneceksin" şeklinde konuştu.

Daha sonra şehir merkezindeki Aksaray Polis Merkezini ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, burada polis memurları ile görüşerek bilgiler aldı. Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulundan mezun olarak bugün ilk görevine başlayan 1 günlük polis memuru Mehmet Yusuf Elma ile tanışan Altınok, "İlk gününde şanslı adamsın genel müdür geldi. Allah yardımcımız olsun" diyerek başarılar diledi. Polis merkezindeki tüm polis memur ve amirleri ile görüşen Altınok, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Polis merkezi ziyaretinin ardından polis merkezi önünde bir açıklama yapan Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Bugün, Ankara'dan başlayıp Konya üzeri, Kulu, Konya merkez, sonra Aksaray çıkışı ve Aksaray'ın girişinde bayramdaki trafik tedbirlerimizi, trafik önlemlerimiz ile alakalı arkadaşlarımızın çalışmalarını hem yerinde inceledik, hem de bayramlarını tebrik etmek, aynı zamanda vatandaşlarımızın kazasız, belasız gitmek istedikleri yerlere sağlıklı olarak ulaşabilmeleri noktasında elimizden geleni yapmak için burada bulunuyoruz. Konya'dan sonra Aksaray'a geldik. Aksaray'ın benim için ayrı bir önemi var. Bizim ilk göz ağrımız ve dostlarımın olduğu çok güzel bir memleket. Burada hem görevimizi yaparken aynı zamanda da siz değerli dostları görmenin mutluluğunu yaşıyorum. İki iş birden oldu, hem bayram oldu hem trafik tedbirlerini ve arkadaşları ziyaret ettim. Hem de eski ve eskimeyen dostlarımı görmüş oldum. Herkese buradan selamlarımı, saygılarımı iletiyorum. Bayramlarını tebrik ediyorum. Kazasız belasız inşallah bir bayram geçiririz diye düşünüyorum. Son 10 yıl içerisindeki şu ana kadar geçen sürede kaza oranının diğer yıllara nazaran daha az olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Tabii bunda vatandaşlarımızın kural ve kaidelere uymalarındaki hassasiyeti, bizim arkadaşlarımızın, jandarma teşkilatımızın, sayın bakanımız olmak üzere bütün mesaimizi ağırlığını bu noktaya verip, kazaların daha az olması noktasındaki tedbirlerimizin, hepsinin payı var ama her şeyden önce milletimizin bu noktada gösterdiği hassasiyetin, gayretin çok büyük payı var. İnşallah bayram sonrasında da hiç kaza olmasın istiyoruz. Hiç kimsenin canı yanmasın istiyoruz. Ama en az olabilecek noktada gayretlerimizi göstermeye çalışıyoruz. İnşallah kaza bela olmadan bütün insanlarımız evlerine, barklarına, bayramda sevdiklerinin yanına rahatlıkla ulaşırlar. Bizim bütün gayretimiz bu" dedi.

Genel Müdür Altınok, daha sonra 26 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü kamyonla gerçekleştirdikleri hain saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü sırada 29 Eylül 2016 tarihinde şehit düşen Polis memuru Sefa Altınsoy'un ailesini ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Altınok Aksaray’da

Emniyet Genel Müdürü Altınok Aksaray’da

Emniyet Genel Müdürü Altınok Aksaray’da

Emniyet Genel Müdürü Altınok Aksaray’da

Emniyet Genel Müdürü Altınok Aksaray’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim