• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Emitt Fuarı’ndaki Sarımsak Güzeline Yoğun İlgi

Emitt Fuarı’ndaki Sarımsak Güzeline Yoğun İlgi
EMİTT Fuarı'na katılan Taşköprü Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerini ziyaretçilere tanıttı.

EMİTT Fuarı'na katılan Taşköprü Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerini ziyaretçilere tanıttı. Taşköprü'nün meşhur sarımsağını başına taktığı taçla tanıtan manken, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Taşköprü Belediyesi, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 2016'ya ilçenin önemli tarihi ve doğal güzelliklerini yansıttıkları bir stant hazırlayarak katıldı. Taşköprü ilçesinin tarihi değerlerinin doğal güzelliklerinin yanı sıra barındırdığı turizm potansiyelini ön plana çıkaran birçok değer de fuarda tanıtıldı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın ziyaret ettiği stant vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Başkan Arslan, stantlara gelen vatandaşlara Taşköprü hakkında bilgiler verirken, vatandaşları Taşköprü'ye davet etti.

SARIMSAK GÜZELİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Taşköprü Belediyesi, sarımsaklardan oluşan bir buketi ve tacı manken üzerinde sergiledi. Fuara katılan vatandaşların, sarımsak güzeliyle fotoğraf çektirmeye çalışması renkli görüntüler oluşturdu.

"EMİTT FUARI'NDA YER ALMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ"

Kastamonu ve Taşköprü ilçesinin tanıtımını yaptıkları EMİTT Fuarı'na katıldıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Türkiye'de 20'ncisi düzenlenen EMİTT Uluslararası Turizm Fuarı'nda ilimizi ama özellikle de ilçemizi temsilen bulunuyoruz. Taşköprü ilçemizin var olduğu sahip olduğu kıymetleri değerleri dünyada ilk beşin arasında gösterilen ünlü bir fuarda tanıtma fırsatı bulduğumuz içinde gerçekten çok mutluyuz" dedi.

"VATANDAŞLARI TAŞKÖPRÜ'YE BEKLİYORUZ"

Dünyaca ünlü fuarları ilçeyi tanıtmanın en güzel yolu olduğunu söyleyen Başkan Arslan, "Turizm açısından önemli bulduğumuz firmaların bu anlamda bilinmesi noktasında da tanıtım fırsatı yakalıyoruz. Ayrıca bizim ilçemizin dünyaca ünlü sarımsağı var. Bunu da fuar sayesinde ziyaretçilerimize tanıtma hatta ikram etme fırsatı buluyoruz. Biz ayrıca sarımsak ve kültürel açıdan da Pompeipolis'in tanıtımı açısından da her yıl fuar düzenliyoruz, bu sene de aynı etkinlikleri düzenleyeceğiz. 13-16 Ağustos'ta vatandaşları Taşköprü'ye bekliyorum" diye konuştu.

Emitt Fuarı’ndaki Sarımsak Güzeline Yoğun İlgi

Emitt Fuarı’ndaki Sarımsak Güzeline Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim