• BIST 9645.02
  • Altın 2414.795
  • Dolar 32.593
  • Euro 34.7657
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Eminevim Yetmiş Beşinci Şubesini Açtı

Eminevim Yetmiş Beşinci Şubesini Açtı
Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, yetmiş beşinci şubesini Ümraniye'de yoğun bir katılımla birlikte açtı.

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, yetmiş beşinci şubesini Ümraniye'de yoğun bir katılımla birlikte açtı.

Müşterilerine "Elbirliği Sistemi" ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye'de yetmiş beşinci, İstanbul'da on üçüncü şubesinin açılışını Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar, Eminevim Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, Eminevim İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ertan Yallagöz'ün katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar, "Türkiye'de yetmiş beşinci, Ümraniye'de üçüncü şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz ilk olarak 100, ardından bu adedi arttırmaktır. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor. Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Gayemiz bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasıdır. Biz "bir elin nesi var, iki elin sesi var" anlayışı ile yardımlaşma ve dayanışmanın kurumsal hale gelmesinden yanayız" dedi.

Ümraniye'deki üçüncü şubelerinin, Türkiye'ye ve Ümraniye halkına hayırlı olmasını dileyen Eminevim Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Sezai Gök, " Türkiye'nin her yerine ulaştık. Ankara'da 4, Bursa'da 3, İstanbul'da da 30'un üzerinde irtibat bürolarımız ve şubemiz bulunuyor. Hedefimiz 2016 yılı itibariyle şube sayımızı 100lü rakamlara çıkarmak ve yılsonu itibariyle de şubemizin olmadığı il bırakmamaktır" dedi.

"SİSTEMİN TEMELİ ANADOLU'DAKİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÜZERİNE KURULU"

Elbirliği Sistemi'nin Anadolu'daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurdukları imece sisteminden geldiğini ve bu sistemle birlikte birçok insanın ev ve araba hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Gök, "Sistemin temeli 1991 yılında Ümraniye'de atılmıştır. 1995 yılında otomobil alımlarının güç olmasından dolayı kurulmuş şirketimiz 2005 yılında ev alımlarının da aynı güçlüğe gelmesinden dolayı Eminevim kurulmuş oldu. Özellikle baktığımızda ev sahibi olmayan hatta ev alma hayalini bile kuramayan bir müşteri kapasitemizin yaklaşık kır binini ev sahibi yaptık. İnsanların birbirlerine yardım ederek, tamamen faizsiz, alacakları eve fazla para ödemeden daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlıyoruz. Çeyrek asırdır müşterilerimize hizmet veriyoruz. Umarım daha da uzun yıllar bu birlikteliğimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

"TÜM TÜRKİYE'DE, İNSANLARIN EV VE ARABA SAHİBİ OLMALARINA YARDIMCI OLUYORUZ"

Emin Şirketler Grubu'nun ilk temellerinin atıldığı Ümraniye'de üçüncü şubelerini açmalarının haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Eminevim İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Ertan Yallagöz, "Anadolu yakasında 12 tane şubemiz var, bu şubemizle birlikte sayımızı 13'e çıkardık. Bizim misyonumuz Elbirliği Sistemi ile kişilerin vade farkına ve faize girmeden köylerimizde yapılan imece sistemini kurumsal hale dönüştürmektir. 25 yıldır tüm Türkiye çapında insanların temel ihtiyacı olan ev ve araba almalarında yardımcı oluyoruz. Amacımız şuanda 75 binin üzerinde olan sayımızı daha da büyütmek" dedi.

Ertan Yallagöz, "Günümüzde ev ve araba sahibi olmak için belli standartlara sahip olmak gerektiriyor. Bazı müşterilerimizin ödeme gücü yeterli gelmiyor. İşte burada Eminevim devreye giriyor. Dolayısıyla bizde onlara faize girmeden elimizden geldiği şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizden gelen memnuniyetler ve geri bildirimler doğrultusunda yeni şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Bu konuda yardımlarından dolayı başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdurrahman Emin Üstün'e, Genel Müdürümüz İbrahim Çonkar'a, Türkiye Satış Müdürümüz Sezai Gök" e teşekkür eder yeni şubemizin hayırlı olmasını dilerim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Eminevim Yetmiş Beşinci Şubesini Açtı

Eminevim Yetmiş Beşinci Şubesini Açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim