• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Eminevim, Balıkesir’de tapuları dağıttı

Eminevim, Balıkesir’de tapuları dağıttı
Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Balıkesirli müşterilerine tapularını takdim etti.

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Balıkesirli müşterilerine tapularını takdim etti.

Şirketin ev ve otomobillerine talep artıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eminevim Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, "Edirne'den Ardahan'a Türkiye'nin her yerinde tapu dağıtımımız devam ediyor. Bu da halkımızın bize olan güveni ve inancı sayesinde oluyor. Şu an Balıkesir'de tapuları takdim ettik." dedi.

Saha, şöyle devam etti:

"Bizim bir hedefimiz var. Halkımızın neye ihtiyacı varsa onu Elbirliği sistemiyle karşılayacağız. Halkımızın bize olan ilgisi ve güveninden dolayı bunda başaralı olduğumuz kanaatindeyim. Her geçen gün hedeflerimizi aşarak devam ediyoruz. 2015 içinde 10 bin otomobil ve ev sunduk. Bunun 6 bini ev, 4 bini otomobil.

Her sene teslimatlarımız artarak devam ediyor. Balıkesir'de tapu dağıtım törenimizde bu teslimatlarımızdan sadece bir tanesi. Balıkesir'de toplam 118 ailemizi Elbirliği Sistemi ile ev sahibi yaptık ve tapularını teslim burada sunuyoruz. Bunun gurur ve huzurunu tarif edemem. Senelerdir halkımıza ev ve arabalarını teslim ediyoruz. Her teslimatta aynı heyecan, huzur ve gururu yaşıyoruz. Bugüne kadar insanlarımıza toplam 80.000 bin teslimat yaptık. Bugün Balıkesir'de olduğu gibi, binlerce ailemizin mutluluğuna ortak olduk. Kimisi otomobiline kavuştu, kimisi evine. Ama hepsinin ortak bir yanı vardı oda mutlulukları. Bu zamana kadar hep haylini kurdukları otomobillerine ve evlerine Elbirliği sistemimiz ile kavuştular. 45 bin ailemiz otomobil sahibi olurken, 35 bin ailemizde ev sahibi oldu.

Bu güne kadar söylediğimiz bir şey vardı. İnsanlarımızın neye ihtiyacı varsa onu Elbirliği sistemi ile karşılayacağız. Otomobil ile başladık Ev ile devam ediyoruz. Sadece bunlarla yetinmeyeceğiz. Eğitimden, tatile, enerjiden tarım ve hayvancılığa insanlarımızın bütün ihtiyaçlarını Elbirliği sistemimiz ile karşılayacağız. Bunlarla ilgili çalışmalarımız başladı ve tüm hızıyla devam ediyor."

Eminevim, Balıkesir’de tapuları dağıttı

Eminevim, Balıkesir’de tapuları dağıttı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim