• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Emine Erdoğan’ı bir kova kızılcıkla tören alanında bekliyor

Emine Erdoğan’ı bir kova kızılcıkla tören alanında bekliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde gerçekleştireceği açılış törenine katılan 58 yaşındaki...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde gerçekleştireceği açılış törenine katılan 58 yaşındaki Emine Özdemir, Erdoğan'ı bir kova kızılcık ile tören alanında bekledi. Yaşlı kadının beklerken, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili anlattığı "tencere" anısı ise herkesi güldürdü.

Emine Erdoğan öğle saatlerinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde kendi adına yaptırılan Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi'nin açılış töreni için ilçeye gelecek. Erdoğan'ın, Bakan Eroğlu ile birlikte gerçekleştireceği açılış için tören alanında hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, bölgede yoğun güvenlik önlemi alındığı gözlendi. Vatandaşlar alana polis aramasından sonra alındı. Kadınların çoğunlukta olduğunun gözlendiği tören alanında elinde kova ile bekleyen Emine Özdemir isimli kadının kovanın içinde ne olduğunu bir süre sır gibi saklaması ise merak konusu oldu.

"Tayyip için 10 tane, 20 tane tencerem gitsin"

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerinin yoğun ısrarı sonrası Özdemir, kovanın üzerindeki tülbenti kaldırarak kovada kızılcık olduğunu gösterdi. Özdemir, Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci defa Başbakan seçildiği seçimlerde yaşadığı ve unutamadığı bir anısından bahsederek,"Kızılcığı, Emine Erdoğan'a getirdim. Bir anlamı yok, sadece ikram edeceğiz. Ama belki kabul etmez. Tayyip'im için bir çelik tencerem yandı. Kendisine de söyleyeyim mi diye güldüm zaten. Ben Tayyip Erdoğan'ın hastasıyım, o başbakan olacak diye, bunu dinliyorum televizyona bakıp, beyim uyudu. Ben dedim bakayım, bakarken de komposto mutfakta yandı tencere, küller savruluyor. "Allah'ım yanıyoruz biz dedim, açtım baktım tencere yanmış. Tencereyi balkondan çöpe attım" dedi.

Özdemir, gazetecinin esprili bir dille sorduğu "Emine hanıma bana bir tencere borcunuz var diyecek misiniz" sorusuna ise "Hayır demem demem. Tayyip için 10 tane, 20 tane tencerem gitsin" diye yanıt verdi.

Emine Erdoğan’ı bir kova kızılcıkla tören alanında bekliyor

Emine Erdoğan’ı bir kova kızılcıkla tören alanında bekliyor

Emine Erdoğan’ı bir kova kızılcıkla tören alanında bekliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim