• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Emine Beder Mutfak Sırlarını Anlattı

Emine Beder Mutfak Sırlarını Anlattı
Emine Beder'in mutfak sırları programına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mutfağa girerek tatlı yapımına yardım etti.

Emine Beder'in mutfak sırları programına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mutfağa girerek tatlı yapımına yardım etti. Başkan Taşçı'nın mutfaktaki hüneri hem Emine Beder hem de salonda bulunanlardan tam not aldı.

Türkiye'nin ünlü lezzet ustalarından Emine Beder, Atakum Belediyesi ile Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi'nin davetlisi olarak katıldığı programda Samsunlu kadınlara mutfak sırları verdi. Yalı Kafe'de düzenlenen ve kadınların yoğun katılım sağladığı programda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi'nin gönüllü yöneticiliğini yapan eşi Fatma Taşçı hazırlanan yemekleri ve tatlıları tatma görevini üstlendi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Atakum Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik'in yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunun kadın temsilcisinin izleyici olarak katıldığı programı Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri de yakından takip etti. Başkan Taşçı ile Emine Beder'in mutfakta tatlı yapmak için buluşmasına salonda bulunanlar "Lezzet ustası ile hizmet ustasının buluşması" yakıştırması yaptı.

TAŞÇI TATLI YAPTI

Yalı Kafe'ye kurulan mutfakta yemeklerini ve tatlılarını yapan Emine Beder, programın ilerleyen kısımlarında yanına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile eşi Fatma Taşçı'yı davet etti. Başkan Taşçı, ünlü ustaya tatlı yapımında yardım etti. Emine Beder, Başkan Taşçı'dan, hazırlanan malzemenin bardak yardımı ile şekillendirilmesini istedi. Başkan Taşçı bu talebi kırmayarak mutfak maharetlerini sergiledi. Mutfakta ilk anlarda zorluk yaşayan Başkan Taşçı, eşinin de yardımıyla kısa sürede yeteneğini konuşturdu. Bu anlar, programı izleyen kadınlara keyifli anlar yaşattı.

İLGİYE TEŞEKKÜR

Programa gösterilen yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Kadınlarımızı yakından ilgilendikleri bir alanda, çok sevdikleri bir lezzet ustasını şehrimizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Kadınların, program boyunca sürekli ellerinde not defterleri ve kalemlerle not almasından, Emine Beder'in mutfak sırlarının ne kadar önemli olduğunu anlamış oldum. Atakum ilçesinde her kesimi yakından ilgilendiren, buluşturan bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza ve bizleri böylesi güzel ve lezzetli bir etkinlikte yalnız bırakmayan Emine Beder'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"HAYDİ KADINLAR, ÖZGECAN'A.."

Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, programda merkezin faaliyetlerinden bahsederek herkesi çalışmalarında gönüllü olmaya davet etti. Kadınların sosyal, kültürel, sportif, istihdama dayalı çalışma ve programlarla buluşturulmasının önemine dikkat çeken Fatma Taşçı, "Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi olarak, faaliyet göstermeye başladığımız günden bugüne kadar birçok önemli işe imza attık. Daha kapsamlı çalışmalar yapmak, daha çok kişiye ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda bizimle birlikte olmak isteyen gönüllüleri merkezimize bekliyoruz" dedi.

"ATAKUM'LU KADINLAR ŞANSLI"

Yayınlanan yemek tarifleri kitapları ve televizyonda yayınlanan programında kadınların ilgi ile takip ettiği ünlü lezzet ustası Emine Beder, "Atakum ilçesinde bulunmaktan dolayı son derece memnun oldum. Daha önce gelmemek benim için büyük bir eksiklikmiş, gelince anladım. Samsunlu kadınlara mutfak sırlarımı vermek, onların bu sırlar ile yuvalarında birbirinden güzel lezzetleri ailelerine, eşlerine, dostlarına sunacak olması ayrı bir mutluluk. Bu imkanı sunan ve beni Samsunlu kadınlarla buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı'ya teşekkür ediyorum. Program öncesi gezdiğim Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin faaliyetleri karşısında duyduğum hayranlığı dile getirmek istiyorum. Atakum Belediyesinin kadınlara verdiği önem beni son derece mutlu etti, gururlandırdı. Atakum'da kadınlar bu bağlamda çok şanslı" ifadelerini kullandı.

Şarkılar ve türküler eşliğinde süren programın sonunda Başkan Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, Emine Beder'e Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi ve Atakum Belediyesi Kültür Evlerinde yapılmış el emeği ürünlerinden hediye etti. İki saatten fazla süren programı soluksuz izleyen kadınlar, programın sona ermesinin ardından soluğu Emine Beder'in yanında aldı. Ünlü lezzet ustası, kendisine sorular soran kadınlara uzun süre cevap verdi.

Emine Beder Mutfak Sırlarını Anlattı

Emine Beder Mutfak Sırlarını Anlattı

Emine Beder Mutfak Sırlarını Anlattı

Emine Beder Mutfak Sırlarını Anlattı

Emine Beder Mutfak Sırlarını Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim