• BIST 9079.97
  • Altın 2330.649
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Emet Belediyesi’nden 500 Öğrenciye Mont Ve Bot

Emet Belediyesi’nden 500 Öğrenciye Mont Ve Bot
Kütahya'nın Emet ilçesinde belediye tarafından ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisine kışlık mont ve bot dağıtıldı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde belediye tarafından ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisine kışlık mont ve bot dağıtıldı.

Emet Belediyesi, eğitime katkı çalışmaları kapsamında tespit edilen ve okul idarecilerini talepleri doğrultusunda yardımda bulunulurken, yarı yıl tatili öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık mont ve bot dağıtarak öğrencilere karne sürprizi yaptı.

Gazi Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek, okul yöneticilerine mont ve botları teslim eden Belediye Başkanı Mustafa Koca, "İdarecilerimizin tespit ettiği çocuklarımıza kışlık mont ve bot hediye ediyoruz.Her çocuk hediye almaktan mutlu olur. Öğrencilerimize karne öncesi hediyeler vererek motive etmek istedik. Onların yüzündeki mutluluk bizim için her şeyden önemlidir" dedi.

Başkan Koca, "Kış aylarında yağışlı ve soğuk hava şartları nedeniyle öğrenciler en çok monta ya da bota ihtiyaç duymaktadır. Bu durumu değerlendiren belediyemiz, yarı yıl tatili öncesi ihtiyacı bulunan çocuklarımıza kışlık mont ve bot hediye ederek hme ailelerine destek veriyor hemde çocuklarımıza bir nevi karne sürprizi yapıyoruz. Şuana kadar 500 çocuğumuza yardımlarımızı ulaştırdık.Okul İdaresi tarafından bizlere bildirilen ekonomik durumu yetersiz olan ailelerin çocukları için ihtiyaç duyulan miktarda bot ve mont dağıtan belediyemiz bu çalışma ile hem sosyal sorumluluğunu yerine getirmiştir hem de çocuklarımızın ayakları ve o minik bedenlerinin üşümemesine katkıda bulunmuştur" diye konuştu.

Öğrencilere yarı yıl tatili öncesi adeta karne hediyesi niteliğinde dar gelirli öğrencilere dağıtılan mont ve bot için Belediye Başkanı Mustafa Koca'ya teşekkür eden okul yöneticileri ve öğrenciler,"Başkanımızın eğitime ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. Bu yaptığı sürpriz ile bizleri ve öğrencilerimiz mutlu etmiştir. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dediler. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim