• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Emet Belediyesi çalışanlarına iftar

Emet Belediyesi çalışanlarına iftar
İftar yemeğine daha önce Emet Belediyesi bünyesinde çalışırken, başta milli eğitim olmak üzere çeşitli kurumlara katılan işçi ve ailelerinin de katıldığı...

Kütahya'nın Emet Belediyesi çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine daha önce Emet Belediyesi bünyesinde çalışırken, başta milli eğitim olmak üzere çeşitli kurumlara katılan işçi ve ailelerinin de katıldığı yaklaşık 500 kişi katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Koca, "Kütahya genelinde taşeron işçilere sosyal haklarını veren ilk belediyeler arasında yer aldık. Hükümetin taşeronları kadroya almasıyla, işçilerin sosyal ve ekonomik şartlarının daha da iyileşeceğine inanıyorum. Emet Belediye ailesi olarak mübarek Ramazan ayında yine bizleri burada bir araya getirdiği için yüce yaradana şükürler olsun. Belediyemizde, işçimizden memurumuza, müdürümüzden Belediye Başkanı'na hepimizin statü ve görevleri farklı olsa da, Emetimize ve Emet halkımıza hizmet vermek için çalışıyoruz. Belediye Başkanı olduğumdan bugüne işçilerimizin daima yanlarında olduk. Bizler hizmet için mücadele ederken, belediyemize engeller koymaya kalkanlar oldu. Ama Allah'a şükür ki asla başarılı olamadılar. Engelleri bir bir aşarak hizmetlerimize devam ettik. Bundan sonrada hizmete devam edeceğiz. Bizlerin hizmet gayretini hiçbir engel kısıtlayamaz"dedi.

Başkan Koca, "Belediye olarak halka sunulan hizmetlerde üstün gayretleri için tüm birim müdürlerime, memur ve işçilerime teşekkür ediyorum. Hepimiz el ele vererek Emet'e hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gecede kadroya geçen işçiler belediye başkanı Mustafa Koca'ya şükranlarını sunarak çiçek takdim ettiler.

Kısa bir süre önce Emet Belediyesi'nden emekliye ayrılan Süleyman Yetilgen ve Ali Kayalı ile, Emet Belediyesi Yazı İşleri Müdür Vekiliyken Kütahya Belediyesi'ne geçişi onaylanan Halit Güzen'e, Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından, Belediye ve Emet'e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek birer plaket takdim edildi.(YD-EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim