• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Emeklilik, Sicil Ve Terfi İşlemleri Eğitimi Antalya’da Başladı

Emeklilik, Sicil Ve Terfi İşlemleri Eğitimi Antalya’da Başladı
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnsan Kaynakları Kurum Başkan Yardımcılığı tarafından 6-16 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen...

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnsan Kaynakları Kurum Başkan Yardımcılığı tarafından 6-16 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Emeklilik, Sicil ve Terfi İşlemleri Eğitimi başladı. Eğitimde Emeklilik ve Sicil İşlemleri Daire Başkanı Bekir Yiğit, Emeklilik, Sicil ve Terfi İşlemleri Eğitiminin ikincisini düzenlediklerini söyledi.

Eğitimi Kurum Yönetim Hizmetleri ve Özlük İşleri Daire Başkanlığı ile ortak düzenlediklerini ifade eden Yiğit, "amacımız taşrada çalışan arkadaşlarımızın mevzuatla ve Çekirdek Kaynak Yönetimi Sistemi (ÇKYS ) ile ilgili olan eksikliklerini gidermek ve bilgi paylaşımında bulunmak. Eğitim sonunda da kurumsal anlamda iyi bir süreç yönetimi ile iş akışını hızlandırarak zaman kaybını engellemeyi ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna bağlı çalışan 270 bin personelin iş ve işlemlerini daha hızlı bir şekilde yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Kurum Yönetim Hizmetleri ve Özlük İşleri Daire Başkanı Fuat Çalışkan ise "2012'de kurulan TKHK, Bakanlığa bağlı yeni kurulan bir kurum olduğu için illerdeki arkadaşların mevzuat hakkında az olan bilgi ve tecrübesini arttırmak amacıyla 2012-2013'den itibaren eğitimlerimizi düzenliyoruz. 2014 yılında ilk yerinde eğitim verdik. Daha sonra Emeklilik ve Sicil İşlemleri Daire Başkanlığı ile ortak eğitimlere başladık. İllerde çalışan arkadaşlarımızın İnsan Kaynakları Yönetim sistemi hakkındaki pratiğini ve tecrübesini artırmak istiyoruz. Bunun içinde bugün burada 17 alanında uzman ve eğitimci ile eğitim veriyoruz" diye konuştu.

Türkiye geneli olan eğitime 89 Genel Sekterlikte İnsan Kaynakları Biriminde emeklilik, sicil ve terfi birimlerinde çalışan yaklaşık 220 eğitimci katıldı.

Emeklilik, Sicil Ve Terfi İşlemleri Eğitimi Antalya’da Başladı

Emeklilik, Sicil Ve Terfi İşlemleri Eğitimi Antalya’da Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim