• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Emeklileri Rahatlatan Anlaşma

Emeklileri Rahatlatan Anlaşma
Türkiye Emekliler Derneği Nilüfer Şubesi, 18 kurumla imzaladığı protokollerle anlaşmalı kurum sayısını 37'ye yükseltti.

Türkiye Emekliler Derneği Nilüfer Şubesi, 18 kurumla imzaladığı protokollerle anlaşmalı kurum sayısını 37'ye yükseltti. Bu sayede emekliler sağlık, gıda, ulaşım gibi bir çok sektördeki kurumlardan indirimli yararlanma imkanı bulacak.

Türkiye Emekliler Derneği Nilüfer Şubesi, anlaşmalı olduğu kurumlara yenilerini ekledi. Kafe Benne'de düzenlenen törende 18 kurumla anlaşma imzalandı. Derneğin anlaşmalı kurum sayısı 37'ye yükseldi. Yeni protokoller ile birlikte emekliler 10'u sağlık kuruluşu olmak üzere gıda, beyaz eşya, ulaşım gibi bir çok sektördeki kurumlardan indirimli yararlanabilecek. Ayrıca Nilüfer Şubesi'nin yakın zamanda bir akaryakıt şirketi ile de protokol imzalaması bekleniyor. Öte yandan, emeklilerin uygun kredi imkanıyla kooperatiften ev sahibi olma projesi de çok yakında hayata geçiyor.

Toplumun en mağdur kesiminin emekliler olduğunu belirten Türkiye Emekliler Derneği Nilüfer Şube Başkanı Kenan Pars, "Daha önce sağlıkta, gıdada, giyimde, ulaşımda, hukukta ve yakacakta çok sayıda protokoller yaptık. Şu anda mobilya, düğün salonları, beyaz eşya, aydınlatma ve halı gibi emeklilerimizin faydalanacağı faaliyetlerde bulunuyoruz. Emeklilerimizin cebine en az bir maaş daha kalacak faaliyetler bunlar. Yaptığımız bu faaliyetlerden emeklilerimizin kendileri ve birinci dereceden yakınları faydalanabilmektedir. Daha önce ve şu anda yaptığımız sözleşmeler ile üyelerimizin yükünü önemli ölçüde hafifleteceğimize inanıyorum" dedi.

Emeklilerin çözüm bekleyen bir çok meselesi olduğunu ifade eden Pars, "Emekliler 2000 sonrası için intibak meselesinin halledilmesini, promasyon beklentisinin karşılanmasını, sağlıkta katkı payının emekliler için kaldırılmasını istemektedir. Diğer taraftan birçok kez şikayetlerimizi dile getirmemize rağmen bir başka haksızlık da süregelmektedir. Enflasyon sepetinde emeklinin hayatına girmeyen birçok kalem malzemeyle yapılan hesaplamalar bizim gerçeğimizi yansıtmamaktadır" diye konuştu.

Emeklileri Rahatlatan Anlaşma

Emeklileri Rahatlatan Anlaşma

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim