• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Emeklilere promosyon için bankaların koştuğu şartlar kaldırıldı

Emeklilere promosyon için bankaların koştuğu şartlar kaldırıldı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, emeklilerin promosyon ödemesi için koştuğu şartların artık kaldırdığını belirterek, "3 yıl boyunca...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, emeklilerin promosyon ödemesi için koştuğu şartların artık kaldırdığını belirterek, "3 yıl boyunca promosyonunu alacağı bankada kalma taahhüdünde bulunan emeklilerimiz bu haktan yararlanacaktır"

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, emeklilere promosyon ödenmesi için bankaların otomatik fatura ödeme talimatı ve kredi kartı zorunluluğu gibi şartların artık kaldırıldığını müjdeledi. Promosyon şartları ile ilgili çok sayıda emekliden şikayet aldıklarını hatırlatan Koçer, toplumsal talebin çözüme kavuşması için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirterek, görüşmeler neticesinde sonuca ulaşıldığını ifade etti.

Milletvekili Koçer, "Hiçbir emeklimize bankalar kredi kartı ödeme talimatı ya da kredi hesabı şartını koşamayacaktır. 3 yıl boyunca promosyonunu alacağı bankada kalma taahhüdünde bulunan emeklilerimiz bu haktan yararlanacaktır. Promosyon düzenlemesi 11 milyon 750 bin emekliyi kapsıyor" dedi.

Koçer promosyon ödemeleri ile ilgili de bilgi vererek, "Bin TL altında emekli maaşı alanlara 300 TL, bin ile 2 bin TL lira arası 375 TL, 2 bin TL üzerine 450 TL promosyon ödemesi yapılacak. Emeklimize hayırlı olsun" dedi.

2017 Tarımsal destekleme ödemeleri

Koçer, 2017 yılı tarımsal Desteleme ödemelerinin de bugün başladığını duyurarak, "Bugünden itibaren üreticilere toplam 2 milyar 118 milyon TL'lik ödeme yapılacak. Bu ödemelerle 2017 yılı için üreticilere verilmesi planlanan 12,8 milyar TL'lik tarımsal hibe desteğinin yüzde 22'lik kısmı ödenmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.

KOSGEB'in faizsiz kredi desteği

Koçer, KOSGEB'in faizsiz kredi desteğinin de ay sonundan itibaren başlayacağını belirtti. Koçer, "KOSGEB'in yaklaşık 10 milyar TL'lik, 1 yıl vadesiz, 3 yıl geri ödemeli faizsiz kredi desteği de bu ay sonundan itibaren başlıyor. Yaklaşık 250 bin KOBİ'miz bu desteklerden istifade edecek. Kobilerimize ve girişimcimize hayırlı olsun. Sadece bu 3 destek ile önümüzdeki haftadan itibaren piyasaya 17 milyar TL'den fazla ödeme yapılmış olacak. Ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Emeklilere promosyon için bankaların koştuğu şartlar kaldırıldı

Emeklilere promosyon için bankaların koştuğu şartlar kaldırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim