• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Emekli Subaylar’dan Teröre Tepki Eylemi

Emekli Subaylar’dan Teröre Tepki Eylemi
Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Antalya Şubesi, Attalos Heykeli önünde bir basın açıklaması yaparak yaşanan terör saldırılarını protesto etti.

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Antalya Şubesi, Attalos Heykeli önünde bir basın açıklaması yaparak yaşanan terör saldırılarını protesto etti.

17 Şubat'ta Ankara'da askeri servis araçlarına yapılan terör saldırısı Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Antalya Şubesi tarafından yapılan bir açıklamayla protesto edildi. Attalos Heykeli önünde toplanan yaklaşık 60 kişilik Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyeleri açıklama öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudular. Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Antalya Şube Başkanı Emekli Albay Mehmet Güneş Ergünsoy, son zamanlarda artan terör saldırılarının Ankara'nın merkezinde askeri servis araçlarına yapılan bombalı saldırıyla birlikte Türkiye Cumhuriyetine karşı tam bir meydan okumaya dönüştüğünü söyledi.

"FUTBOL MAÇINA GÖSTERDİĞİMİZ İLGİYİ TERÖR KARŞISINDA GÖSTERMİYORUZ"

Terörün bir insanlık suçu olduğunu belirten Ergünsoy, "Bu tür bir insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler işleyebilir. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen canice saldırılar hangi terör örgütünden gelirse gelsin o terör örgütünü ve destek verenleri, terör örgütünün sesi olan siyasi uzantıları, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle lanetliyoruz. Milletimizin içinde bulunduğumuzu bu durumdan çıkması için çözümün tüm halkımızın, Türk Milleti olma bilincini ve ruhunu tekrar tazeleyerek kucaklamasından, yapılan saldırıları tepkisiz kalmayıp bir futbol maçına gösterdiği ilgiyi terör olaylarına karşı da göstermesinden ve bugün üzülüp yarın unutmamasını, teröre, teröriste bunları destekleyenlere korkmadan, çekinmeden her yerde ve her zaman göstermesini vatanın ve milletin birliği için biraraya gelmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim