• BIST 9506.67
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Emekli Olan Öğretim Üyelerine Veda Yemeği

Emekli Olan Öğretim Üyelerine Veda Yemeği
Düzce Üniversitesinde, 18 yıl boyunca başarıyla görev yapan, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim...

Düzce Üniversitesinde, 18 yıl boyunca başarıyla görev yapan, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli için emeklilik töreni düzenledi.

Rektörlük binasındaki restoranda gerçekleşen emeklilik törenine Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları, Senato Üyeleri ile Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen yemeğin ardından bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, hüzünlü duygular içinde bulunduğu ifade ederek, "Celalettin İçmeli hocamız, Üniversitemize çok sayıda öğrenci yetiştirmiş, emek vermiş, Düzce'de çok sayıda dost edinmiştir.18 yıl boyunca Düzce'de yaşamış ve Düzceli olmuş, hem Üniversite ile hem de Düzce ile bütünleşmiş bir hocamızdır" dedi.

Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli'yi, sahneye çıkarken en fazla alkışlanan, öğrencilerin teveccüh gösterdiği bir öğretim üyesi olarak nitelendiren Rektör Çakar, "Bu duygularla hocam sizi aramızdan ayırmıyoruz. Biz, öyle aramızdan ayrılanlara gitti gözüyle bakmıyoruz. Her zaman aramızda, içimizde özel ve anlamlı bir yeriniz olacaktır" şeklinde konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmelini'nin yerinin doldurulamayacağını ifade eden Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, "Tıp Fakültesi ilk kurulduğu zaman, eski Tütün Binasında masa ve sandalyenin bulunmadığı bir dönemde hocamız, Fakülte Sekreterliği ve öğretim üyeliği görevlerini birlikte yürüttü. Fakültemize çok büyük katkıları oldu. Fakültemizin bu günlere gelmesinde çok büyük emek ve katkıları var. Her şeyden önce hocamıza bu katkıları ve emekleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yrd. Doç. Dr. İçmeli'nin eşi Necile İçmeli, "Ailesi olarak biz O'nu hep izledik. Çok mutluyuz, çok gurur duyuyoruz. O her zaman bizim için değerlidir. İşini, ilkeli ve güzel bir şekilde yaparken, ömrünü hiç şikayet etmeden devam ettirdi" diyerek Rektöre ve Senato Üyelerine teşekkürler etti.

Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli'yi dört yıldır tanıdığını ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, "Sanki 40 yıldır tanışıyor gibiyiz. Hocamız, her senatoda imrendiğim bir kişidir. Kendisini, zaman zaman sükunetli yaklaşımı ve babacan tavrıyla hatırlıyoruz. O'nun görgüsüne ve irfanına çok ihtiyacımız var. Kendisine ve eşine mutluluklar diliyorum" dedi.

Duygularını dile getiren Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli, "18 yıldır Düzce'de bulunmaktan ve Düzce Üniversitesi'nin bir hocası olarak çalışmaktan gurur duyuyorum. 18 yıl önce, Teknik Eğitim, Tıp Fakültesi ve Orman Fakültesi binaları bulunduğu Tekel Binasında göreve başladık. Sonra Konuralp'e geçtik. Depremler yaşadık. Bugün Üniversitemiz, Rektörlerimizin gayretli çalışmalarıyla bir dinamizm kazanmış ve daha iyi mekânlarda hizmet vermeye devam etmektedir. Senato Üyelerimizi ve Üniversitemizin tüm camiasını sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Konuşmaların sonrasında Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Yrd. Doç. Dr. İçmeli'ye plaket ve hediyelerini takdim etti. Emeklilik töreni, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Emekli Olan Öğretim Üyelerine Veda Yemeği

Emekli Olan Öğretim Üyelerine Veda Yemeği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim