• BIST 9079.97
  • Altın 2321.837
  • Dolar 32.328
  • Euro 34.982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Elvan, Mersin GİAD’ın Onur Kurulu Üyesi Oldu

Elvan, Mersin GİAD’ın Onur Kurulu Üyesi Oldu
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Mersin Girişimci İşadamları Derneği'nin "onur kurulu üyesi" oldu.

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Mersin Girişimci İşadamları Derneği'nin "onur kurulu üyesi" oldu.

Mersin GİAD yönetimi, Mehmet Serkan İzol başkanlığında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Elvan'ın Mersin milletvekili olmasının, girişimci iş dünyasını heyecanlandırdığını belirten Başkan İzol, "Sayın Elvan'ın bu güne kadar siyasetteki çizgisini, duruşunu, yaptıklarını ve verdikleri sözlerin nasıl takipçisi olduğunu yakından takip ediyor, biliyoruz. Böylesine önemli bir siyasetçinin Mersin milletvekili seçilmesinden dolayı hem derneğimiz hem de kentimiz adına büyük mutluluk duyduk. Bugün sizi ziyaret ederken, hem yeni görevinizde başarılar dilemek hem de girişimci işadamlarının ülkemize ne kadar güvendiğini belirtmek istedik" dedi.

İş adamları olarak yatırım yapmaya, Mersin'e, Türkiye'ye güvenmeye devam edeceklerini vurgulayan İzol, "Bağlı bulunduğumuz TÜGİK Konfederasyonu'nun mali genel kurulunda konuşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, bizlere girişimlere devam etmemizi söylemesi, her zaman genç girişimcilerin arkasında duracağının teminatını vermesi, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devletin, mevcut hükümetin, bürokrasinin iş dünyasına ne denli önem verdiğinin bilincindeyiz. Sizlerin Mersin'den milletvekili olması da bu anlamda bize büyük güç veriyor. İçimizden birinin, kentimizin sıkıntılarını yakinen takip eden, çözüm odaklı projeler geliştiren birinin Ankara'da kentimizin hamiliğini yapıyor olması Mersin adına büyük şans" diye konuştu.

Mersin'de yapımı planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın devlet tarafından yapılacağını söyleyen Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, kentin sorunlarına hakim olduklarını, ivedilikle neler yapılması gerektiğini bildiklerini ifade ederek, "Mersin Valimiz Özdemir Çakacak ile bir araya geldik. Kendisinden bazı konular hakkında bilgiler aldım. Mersin'de öncelikli çözülmesi gereken konular ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Turizm Bakanımız ve Ulaştırma Bakanımız ile bir araya gelip görüşüyoruz. Bu konuların hangi yollar ile çözülmesi gerektiğini, kentimize hangi çözüm yolunun daha faydalı olduğunu tartışıyoruz. Bu konular ile ilgili daha detaylı ve teknik bilgileri önümüzdeki günlerde sizler ve Mersinli hemşerilerimiz ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, derneğin "onur kurulu üyelik" plaketini Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'a sunarak, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan "Altın Kale Başarı Ödülleri'nde kendisini de aralarında görmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim