• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Elini kana buladı!

Elini kana buladı!
Kısa sürede fenomen haline gelen Güneşin Kızları son bölümü 9 Temmuz Perşembe akşamı yayınlandı. Güneşin Kızları 4. bölüm final sahnesinde eli kana bulanan Haluk'un görüntüsü şok etti.

 

Kanal D ekranlarının kadrosuyla ve konusuyla dikkat çeken dizisi Güneşin Kızları 4. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Dizinin bu bölümünde Savaş, Halukla yüzleşirken, Ali babasını her şeyi açıklamakla tehdit etti. Annesine evlilik sözleşmesi imzalatılmaya çalışıldığını öğrenen Nazlı ise ortalığı birbirine kattı. Güneşin Kızları son bölümü sır dolu, sürpriz gelişmeleriyle 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de ekranlara geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Güneş'in Kızları son bölümünde;Savaş, kolyeyi Haluk'a götürdü ve onunla yüzleşti Haluk'un Savaş'a anlattıkları, Savaş'ı derinden sarstı.Güneş, evlilik sözleşmesini imzalamasının ardından Haluk'la ilişkilerini sorgulamaya başladu. Kızların durumu öğrenmesi, Mertoğlu ailesini karıştırdı. Savaş için tek bir çıkış yolu kalmıştı Ancak Nazlı, Savaş'ın peşini bırakmayacaktı. Güneşin Kızları 4. bölümünde Ali, Selin'i Emre'den kıskanmaya başlamıştı ama bunu kabullenmek istemedi. Selin'in canını yakmak istemesi, Ali'nin anlam veremediği duygularını köreltebildi mi? Öte yandan Sevilay, Güneş'i kızlarıyla vurmak istedi. Haluk'u karşısına alan Sevilay, korkunç bir ders alacaktı.

GÜNEŞİN KIZLARI KONUSU

Güneşin Kızları; 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmeni olan Güneş'in ve kızlarının bir anda değişen hayatını anlatmaktadır. Güneş, 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak Güneş'in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu'nun çıkışıyla her şey değişecektir. Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim