• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Eleşkirt’te Sosyal Destek Evi’nin temeli atıldı

Eleşkirt’te Sosyal Destek Evi’nin temeli atıldı
AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Kadın Sosyal Destek Evi'nin temeli törenle atıldı.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Kadın Sosyal Destek Evi'nin temeli törenle atıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan yerin belediyeye tahsis edilmesi üzerine yapılacak olan Kadın Sosyal Destek Evi için temel atma töreni yapıldı. Vali Musa Işın'a verdikleri bütün desteklerinden dolayı şükran ve minnetlerini sunan Başkan Sarı, "Sayın Valim, varlığınız bizler için bir güvencedir. Her sıkışıklığımızda bizlere destek oldunuz. Ben ve ilçem sizleri daima şükran ve minnetle hatırlayacağız" dedi.

İlçe Kaymakam Vekili Ejder Demir'in de bir konuşma yapmasının ardından kürsüye çıkan Ağrı Valisi Musa Işın ise, "Yine bir temel atma töreninde bir araya geldik. Bizler söz verdik mi, bu sözü yerine getirmemiz gerekir. Çünkü verilen sözü yerine getirmek bir Müslüman sıfatıdır. Eskiden devletimizin arsası çok, fakat parası yoktu. Yatırım yapmak için şimdi ise parası çok arsa bulamıyoruz. Yani şükürler olsun devletimiz hem güçlü hem de paramız çoktur. Kadınlarımız en az erkeler kadar sosyal hayatta yer bulması için çalışma yapıyoruz. Ağrı merkezde boş bulduğumuz her arsaya ya bir bayan sosyal destek evi ya da gençlik merkezi yapıyoruz. Zaten bizin inancımıza göre kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Biz onları hem seveceğiz hem sahip çıkacağız hem de bunun gibi mekanlarla sosyal hayatta kadınlarımıza daha çok değer vererek onlara geniş bir alan açacağız. Dinimizin dediği gibi kadınlarımıza değer verip hareket ediyoruz. Bizim tüm ilçelerimizde de hem gençlik merkezi hem de aile destek merkezi yapmak hedefimizde var, burada yapılan mekanda inşallah kadınlarımız buraya gelecek hem sosyalleşme hem dertleşme, üretme, hayata kendisini hazırlama için bir mekanı olacak. Burası 450 metrekarelik bir alandır. 3 katı kaldırabilecek temel atıldı. İleride ihtiyaca göre kat sayısı artırılabilir" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Vali Işın ve beraberindekiler butona basarak ilk harcı temele gönderdiler.

Temel atma törenine Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt Kaymakam Vekili Ejder Demir, vali yardımcıları Sedat İnci ve Mehmet Soğukpınar, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Cumhuriyet Savcısı Hasan Kurgan, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, belde belediye başkanları İlhami Zeyrek, Cemal Seferoğulları ve Selahattin Aysu, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eleşkirt’te Sosyal Destek Evi’nin temeli atıldı

Eleşkirt’te Sosyal Destek Evi’nin temeli atıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim