• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Eldemir Ve Bakıcı Muhtarlar İle Kahvaltıda Buluştu

Eldemir Ve Bakıcı Muhtarlar İle Kahvaltıda Buluştu
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin Metristepe...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin Metristepe Kültür Merkezinde 44 Köy ve 9 Mahalle muhtarı ile kahvaltıda buluştu.

Keyifli bir sohbet ortamında karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen kahvaltıda köy ve mahalle muhtarları ile yapılan ve yapılması planlanan projeler konuşuldu. Kahvaltıda İlk olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Bizler Bozüyük Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz tüm projelerde muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda adımlar atmaya gayret ettik, muhtarlarımız halkın sürekli nabzını tutan bir konumda yer almaktadır. Bozüyük Belediyesi olarak muhtarlarımıza bizimle göstermiş oldukları iş birliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum, gerçekleştirdiğimiz her projede olduğu gibi bundan sonr ada yapacağımız her projede vatandaşımızın en iyi şartlarda yaşaması için ve Bozüyük için çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca Ankara'da göstermiş olduğu yoğun çabalar ve girişimler sonucu Bozüyük'e ve köylerine sağlamış olduğu imkanlardan dolayı Milletvekilimiz Halil Eldemir'e çok teşekkür ederim". Diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı" dan sonra konuşan AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ise, muhtarlara "AK Parti olarak 13 senedir yaptığımız hizmetler ortada, parti olarak bildiğimiz bir şey var ki o da şudur, vatandaşlarımızın her zaman en yakınında olmalıyız, onların sorunlarını çözmek ve onlara en iyi hizmeti sunmak için en altta yer alan birimden itibaren vatandaşlarımız ile iç içe olmalıyız. Bu yüzden muhtarlarımız bizlere yol göstermekte ve birlikte istişare yapmakta en önemli unsurlardan biridir, Bizler AK parti olarak 1 Kasım seçimlerinde verdiğimiz sözlerin yüzde 80'ini 4 ay gibi kısa bir sürede yerine getirdik; asgari ücrette yapılan düzenleme, girişimci gençlere verilen destek primleri, emekli maaşlarına getirilen zam ve birçok düzenlemeye imza attık, tüm bunları ve diğer sözlerimizi yerine getirmeye de devam edeceğiz" diyerek böyle bir organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı" ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mahalle ve köy muhtarlarının köyler ve ilçe genelindeki çalışmalar hakkındaki sorularını cevaplayan Eldemir ve Bakıcı, Bozüyük ve köylerine yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden muhtarların sözlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti ve toplantıyı sonlandırdı.

Eldemir Ve Bakıcı Muhtarlar İle Kahvaltıda Buluştu

Eldemir Ve Bakıcı Muhtarlar İle Kahvaltıda Buluştu

Eldemir Ve Bakıcı Muhtarlar İle Kahvaltıda Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim