• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Elazığspor’da Hedef 3 Puan

Elazığspor’da Hedef 3 Puan
Hafta sonu karşılaşacakları Göztepe maçında iyi bir oyun ortaya koyacaklarını belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takımda iyi...

Hafta sonu karşılaşacakları Göztepe maçında iyi bir oyun ortaya koyacaklarını belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takımda iyi bir arkadaşlık ve birlikte oynayan başarılı bir kadroları olduğu için ikinci devreye daha avantajlı gireceklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in lideri Vartaş Elazığspor'da, Göztepe maçı hazırlıkları yağmur altında devam etti. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Kemal Özdeş yönetiminde yapılan antrenmanı bir grup taraftar da izledi. Meşale yakan taraftarlar tezahüratlarla futbolculara moral verdi. Başarılı geçmiş bir ilk devreden sonra takımın başına getirildiğini hatırlatan Teknik Direktör Kemal Özdeş, "Antalya'da kampa katıldım. Bildiğiniz üzere bazı oyuncularımız federasyona başvurdular. 2 oyuncu aramıza katılmıştı, 2-3 oyuncu daha alma planımız vardı ama ben kampa katıldıktan iki gün sonra transfer yasağı geldi. Bu tamamen bizim için sürpriz oldu. Daha sonra işin planlama şekli değişti. Federasyona başvuran oyuncularımızı geri çağırdık. Bu süreçte takım kaptanımızı kaybettik" dedi.

"AYNI PERFORMANSI GÖSTERECEĞİZ"

İlk yarı başarıyı elde eden bir takımları olduğunu aktaran Özdeş, "Bu takımın aynı performansı göstereceğini düşünüyorum. Tabi çok zor olacak. Ligin ilk yarısında da yaşanan birkaç sorun var. Benim 12 günde tespit ettiğim kadarıyla başkanımızın yalnız bırakıldığını ancak bu şartta birlik, beraberliğin iyi olacağını düşünüyorum. İki dönem transfer yasağımız var. Bunu genç futbolcuların çıkması adına avantaj olarak görebiliriz. İkinci yarı hem çalışıp, hem de gelecek yılın kadrosunu şekillendirmek gerekir. Ben herkesin destek olmasını istiyorum. Umarım Elazığ camiası bunun üstesinden gelir" diye konuştu.

"İKİNCİ DEVREYE DAHA AVANTAJLI GİRECEĞİZ"

Hazırlıkların oldukça iyi geçtiğini de kaydeden Özdeş, takımda arkadaşlığın ve performansın oldukça üst düzeyde olduğunu ifade etti.

Futbolcuların biraz daha rahatlatılmaya ihtiyacı olduğuna da vurgu yapan Özdeş, şunları kaydetti:

"Hafta sonu oynayacağımız Göztepe maçında iyi bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. İkinci devreye biz daha avantajlı gireceğiz. Çünkü birlikte oynayan başarı elde etmiş iyi bir kadromuz var. İnşallah 3 puanı kazanır takımımız. Hazırlıklarımız iyi gidiyor, sakatlık sıkıntımız da yok."

PTT 1. Lig'de Süper Lig hedefi olan yaklaşık 10 takım olduğunu dile getiren Özdeş, "Puanların birbirine yakın olması bu ligin kalitesini ortaya koyuyor. Yine ikinci yarıda büyük bir heyecan yaşanacak. Takımlar kadrolarını değiştirdiler. Bizim daha oturmuş bir kadromuz var. Bizim avantajlarımız var onları kullanmamız lazım. Ama her zamankinden daha fazla kenetlenmemiz lazım. Herkesin bu takımın yanında olması gerekiyor. Transfer yasağından dolayı altyapıyla, A Takımın teknik kadrosu birlikte çalışacak. Böyle olması gerekiyor. Kiradan dönecek oyuncularımız var. Onları tekrar buraya ait hissettirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Elazığspor’da Hedef 3 Puan

Elazığspor’da Hedef 3 Puan

Elazığspor’da Hedef 3 Puan

Elazığspor’da Hedef 3 Puan

Elazığspor’da Hedef 3 Puan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim