• BIST 9539.34
  • Altın 2482.753
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.7453
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Elazığspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Elazığspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı
Adanaspor ile oynayacakları mücadeleyi değerlendiren Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, hafta sonunun iki takım için de önemli olacağını,...

Adanaspor ile oynayacakları mücadeleyi değerlendiren Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, hafta sonunun iki takım için de önemli olacağını, kendilerinin saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirip istedikleri sonucu almayı hedeflediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in lideri Vartaş Elazığspor, hafta sonu oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı. Pazar günü oynadığı Şanlıurfaspor maçının ardından 1 gün izin verilen borda-beyazlılarda, takım bugün toplandı. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in antrenman öncesinde yaptığı toplantının ardından futbolcular ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra takım, gruplar halinde pas çalışması yaptı. Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk de takımın antrenmanını takip etti.

Hafta sonu çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, "Adanaspor özellikle Engin Hoca'nın gelmesiyle beraber yanılmıyorsam 5. maçına çıkacak. Bu maçları 3 puanla kapatan bir Adana takımı var. Takım oyununu iyi oynayan, yardımlaşmayı iyi yapan, mücadeleyi ön planda tutan bir takıma karşı oynayacağız" dedi.

ELAZIĞSPOR SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJINI KULLANACAK

Zor bir maça çıkacaklarını da kaydeden Üzülmez, "Bu ligde zaten saha içerisindeki mücadeleyi ön plana çıkarmadığımız sürece sıkıntılar yaşarsınız. Adanaspor, özellikle Engin Hoca'nın gelmesiyle birlikte bu mücadeleyi ön plana çıkan bir takım. Benim takımım da iyi. Mücadele eden, agresif bir takıma sahip olduğumu düşünüyorum. Şu anda da tepedeyiz, lideriz. Hafta sonu iki takım için de önemli bir müsabaka olacaktır. Saha avantajını en iyi şekilde değerlendirip maçtan istediğimiz sonuçla ayrılmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

1-1 berabere biten Şanlıurfaspor maçına da değinen Üzülmez, saha içerisinde zaman zaman hatalarının olduğunu ama maçın geneline bakıldığında çok etkili bir futbol ortaya koyduklarını ifade etti.

Hücumda son vuruşları değerlendirebilmeleri halinde daha faklı bir skor ortaya çıkacağını da söyleyen Üzülmez, "Ben takımımdan memnunum. Çok karakterli bir takıma sahip oluğumu söyleyebilirim. Zaten şimdiye kadar ortaya koydukları performanslarla da Vartaş Elazığspor'u en iyi yere getirdiler. Adanaspor maçından da inşallah istediğimiz sonuçla ayrılıp ilk yarıyı lider tamamlayıp, ikinci yarıda da gerekli takviyeleri yapıp Vartaş Elazığspor'u istediğimiz yerlere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Elazığspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Elazığspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Elazığspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Elazığspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Elazığspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim