• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Elazığspor, Üzülmez’le hedef büyüttü

Elazığspor, Üzülmez’le hedef büyüttü
PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Vartaş Elazığspor'un liderliğe oturması beklentileri artırırken, umutları da yeşertti.

PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Vartaş Elazığspor'un liderliğe oturması beklentileri artırırken, umutları da yeşertti.

Vartaş Elazığspor, geçtiğimiz hafta cuma günü karşılaştığı lider Kardemir Karabükspor'u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yenmesinin ardından liderlik koltuğuna oturdu. Cumartesi ve pazar günü oynanan karşılaşmalarda 24 puanda bulunan takımlardan Giresunspor'un 1461 Trabzon'la, Göztepe'nin de Gaziantep'le berabere kalması Vartaş Elazığspor'un 27 puanla tek başına lider olmasını sağladı.

Vartaş Elazığspor, Teknik Direktör Bayram Bektaş'la ligin 8. haftasında da lider olmuş fakat aldığı ilk yenilgide liderliği elinden gitmişti. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Elazığspor yönetimi Bektaş'la 11. haftada yollarını ayırmış, Teknik Direktör olarak İbrahim Üzülmez'i göreve getirmişti.

ÜZÜLMEZ'LE 4 MAÇTA 9 PUAN

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve ekibinin göreve gelmesinin ardından Elazığspor, PTT 1. Lig'de oynadığı karşılaşmalarda 1461 Trabzon'u 2-0, Alanyaspor'u 1-0 ve Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerken, tek mağlubiyetini Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden 2-0 olarak almıştı.

Teknik Direktör Üzülmez'le şu ana kadar evinde mağlup olmayan Elazığspor, ligin 14. haftasında 24 puan ve maç fazlasıyla 1 gün de olsa liderlik koltuğuna oturmuştu. Elazığspor, 15. haftada evinde konuk ettiği Kardemir Karabükspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen önlerindeki fırsatı bilerek maçı 2-1 kazanmayı başarmıştı. Aynı puanla liderlik yarışında olan takımların da berabere kalmasıyla bordo-beyazlı ekip liderlik koltuğuna 3. kez oturarak Süper Lig yolundaki iddiasını bir kez daha gösterdi.

ÜZÜLMEZ'İN BAŞARISI HIRS VE ÇALIŞMAK

Şu anda hiçbir şey başarmadıklarını ifade eden Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, kendisinin ve takımının tek amacının Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. Kendisinin ve takımının sezon sonunda istediklerini almak için tek çarelerinin çalışmak olduğunu da belirten Üzülmez, kendi futbolculuğunda da hırslı olduğunu, Elazığspor'da da hırs ve çalışmanın bir araya getirdiği güçle mücadele edip amaçlarına ulaşmak istediklerini kaydetti.

BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN DESTEK ÇAĞRISI

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk de, takımın gidişatından memnun olduklarını belirterek, taraftarların destek vermesini istedi. Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın takımı desteklediğini ifade eden Başkan Öztürk, "Amacımız takımımızı Süper Lig'e çıkartmak. Bunun için el birliği ile çalışıyoruz. Tüm Elazığ halkının takımına sahip çıkmasını istiyoruz. Hep birlikte kenetlenirsek takımımızın Süper Lig'e çıkmasının önünde bir engel kalmaz" dedi.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim