• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Elazığspor - Samsunspor maçının ardından

Elazığspor - Samsunspor maçının ardından
Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak istemedikleri bir beraberlik aldıklarını belirtirken, Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Elazığ...

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak istemedikleri bir beraberlik aldıklarını belirtirken, Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Elazığ deplasmanından bir puan almanın önemli olduğunu ifade etti.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Elazığspor sahasında karşılaştığı Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından her iki ekibin teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Beklemedikleri ve istemedikleri bir beraberlik aldıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Maçın senaryosunu bir haftadır takımımızla yaşıyorduk. Sadece bir puana gelen bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk. Bütün hafta buna çalıştık ve istediğimiz golleri de bulduk. Bize yakışmayan galipken yediğimiz iki gol. Bu maçı berabere bitirmememiz gerekiyordu. Sorgulayacağımız çok şey var özellikle golden sonraki pozisyonlar. Çok üzgünüz. İnanılmaz bir taraftarımız vardı. Sahada her şeyi yapan bir takımımız vardı. Sonları da hak etmiştik ama istediğimiz galibiyeti bir türlü elde edemedik. Yapacağımız bir şey yok. Önümüzdeki maçlara hazırlanacağız. İstemediğimiz sakatlıklar oyun düzenimizi bozdu. Tom'un olmaması, Tatos'un sakatlanıp çıkması bizi olumsuz etkiledi. Hepsinin ayaklarına sağlık. Çok istedik ama olmadı" şeklinde konuştu.

Samsunspor cephesi

Gösterdikleri mücadeleden dolayı her iki takımı da tebrik ederek konuşmasına başlayan Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Çok fazla pozisyon vermedik. Duran toptan 2 gol yedik. Final paslarını biraz daha doğru kullanabilseydik, Elazığspor'dan daha fazla pozisyona girmiş olacaktık. Çalışmalarımız devam edecek. Elazığspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Özellikle ikinci yarıda pozisyonlar ürettiklerine vurgu yapan İpekoğlu, "Elazığ'ın 14 puanı vardı ve kazansaydı kendisini üst tarafa atacaktı. Elazığ içinde bizim içinde önemliydi. Biz de kazansaydık üst sıraları düşünecektik. Bizim açımızdan bakıldığında alınan 1 puan puandır. Bizi üzmüyor ama kazansaydık daha mutlu olurduk" diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığspor - Samsunspor maçının ardından

Elazığspor - Samsunspor maçının ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim