• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Elazığspor - Göztepe Maçının Ardından

Elazığspor - Göztepe Maçının Ardından
Vartaş ELazığspor Teknik Direktörü İlhan Aydın, Göztepe takımına bir gol pozisyonu bile vermediklerini söylerken, Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin...

Vartaş ELazığspor Teknik Direktörü İlhan Aydın, Göztepe takımına bir gol pozisyonu bile vermediklerini söylerken, Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise maçın hakkının beraberlik olduğunu kaydetti.

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Vartaş Elazığspor, evinde konuk ettiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçının ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Maçın kendileri açısından son derece iyi başladığını ifade eden Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İlhan Aydın,"Çok iyi gidiyorduk. İlk yarıda attığımız bir gol vardı. Traore'nin golünde bana göre Serkan Kurtuluş ofsaytı bozmuştu. Fakat hakem ne hikmetse golümüzü iptal etti. Onun akabinde bir gol daha bulduk ve ilk yarıyı 1-0 galip bitirdik" dedi.

Devre arasında futbolcularla konuştuğunu ve oyunu geriye yaslanmadan devam edip ikinci golü bulmayı planladıklarını aktaran Aydın, "Fakat ikinci yarıya benim önümdeki hakemin rakip takımın oyuncusunun elle aldığı pozisyonda akabinde rakibin dışarıya çıkan pozisyonda korner verilmesi ve dönüşünde gol olması bizi üzmüştür. Ama bizi sevindiren olay da Göztepe'ye bir gol pozisyonu dahi vermeden maçı bitirdik. Bu bizim için sevindirici bir olaydır. İnşallah bundan sonraki maçlarda çok farklı bir Elazığspor izlettireceğiz. Skor olarak belki 1 puan aldık ama çok farklı pozisyonlar yakaladık. Golleri atabilseydik bugün size çok daha farklı bir Elazığspor seyrettirebilirdik. Bu hatalarımızı bir daha yapmayız inşallah" diye konuştu.

GÖZTEPE CEPHESİ

Elazığ takımının sezon başından beri maddi sıkıntıları olduğunu ve 2-3 oyuncusunun ayrıldığını bildiklerini aktaran Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Bu kamuoyunda algı olarak biraz dağıldı gibi göründü. Dışarıdan böyle algı var ama böyle olmayacağını biz maçtan önce biliyorduk. Çünkü bazen tabiri caiz ise yokluğun ortaya çıkardığı takım birlikteliği var. Artı orta sahası da çok dinamik oyunculardan kurulu. Maçtan önce çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Bize karşı çok motive olmuş. Bütün oyuncularıyla kazanma azmiyle olan bir takımla oynayacağımızı farkındaydık. Nitekim de öyle oldu" şeklinde konuştu.

Kendi takımlarına hafta içerisinde 3-4 oyuncu kattıklarını ve ilk defa oynadıklarına vurgu yapan Diyadin, "Galibiyetle başlamayı tabii ki arzu ederdik ama sonuçta da rakibimizle deplasmanda oynadık. Maçın geneli net olarak iki takım adına az sayıda pozisyon vardı. Elazığspor Halil ile öne geçebilirdi. Son bölümde de bizim Serdar'la yakaladığımız bir iki pozisyon vardı. Son dakikalarda biz galip kapatabilirdik ama sonuç olarak maçın hakkı beraberlikti diyebilirim. Sonuçta da öyle bitti" diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığspor - Göztepe Maçının Ardından

Elazığspor - Göztepe Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim