• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Elazığspor - Denizlispor Maçının Ardından

Elazığspor - Denizlispor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 20. haftasında oynanan ve Vartaş Elazığspor'un 3-1'lik galibiyeti ile biten Denizlispor karşılaşmasının ardından her iki takımın teknik...

PTT 1. Lig'in 20. haftasında oynanan ve Vartaş Elazığspor'un 3-1'lik galibiyeti ile biten Denizlispor karşılaşmasının ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Yan top hatasıyla yedikleri gol ile yenik duruma düştüklerinin altını çizen Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, ikinci yarıda futbolcularının yapabileceklerinin üzerine çıkarak 3 puanı aldıklarını söyledi.

Oyuna iyi başladıklarını belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, "Oyun inisiyatifi bizdeydi. Her şey bizdeyken o ara birkaç pozisyonumuz oldu ama sonlandıramadık. Türk futbolunun zaten kanayan yarası olan yan top hatasıyla gol yiyerek yenik durumu düştük. İlk devre böyle bitti. İkinci devrede çok şükür futbolcular yapabileceklerinin üstüne de çıktılar. Taraftarın desteğiyle 3 puan bizim oldu" dedi.

İkinci yarıda yaptığı değişiklikler ilgili bilgi veren Demirbakan, "Netice iyi olursa iyi yapmış olursun. Netice kötü olsaydı hoca onun yerine oraya, o orada oynar mı denecekti. Onun için Türkiye'de neticeye göre konuşuluyor. Şu anda ben haklı durumdayım. Yarın da aynı aslında o benim doğrumdur ve o doğrudur. Baktığınız zaman yaptığınız işle netice aykırı olabilir. Biliyorsunuz bu futbol. Yani matematik gibi değil. Dünyanın her yerinde iki kere iki dörttür. Ama futbolda yanlış yaparsın doğru olur. Doğru yaparsın yanlış olur. Şu anda doğru yapmışım iyi diyorsunuz. Belki yarın ben yine doğru bir şey yapacağım futbol bu, bir enstantane yani bir sanisedir. Yediğimiz golü gördünüz. O zamana kadar bizim kalemizde hiçbir tehdit yoktu. Onun için biraz tedbirli konuşmak lazım. Ben bunu her zaman yaparım. 30 senedir devamlı hocalık yapıyorum. Çok şükür genele baktığınız zaman başarılı olduk. Yine yapacağız. Önemli olan o andaki şartlardır. Maç öncesi rakiplerin analizini bile fazla yaptırmam. Beni ilgilendirmez" diye konuştu.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Maçtan önce alt sıralarda oynayan takımların maçlarını kaybetmesinin kendileri açısında biraz daha istekli ve arzulu çıkmalarına neden olduğunu dile getiren Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ise, "Golü bulduk. Gayette iyi direnç gösteriyorduk. Yan toptan yediğimiz talihsiz bir gol, bizim moralimizi bozdu. Kornerden yediğimiz ikinci golle de direncimiz kırıldı" şeklinde ifade etti.

Elazığspor'un ne kadar dağılmış gibi görünse de gerçekten iyi ve şampiyonluğa aday takımlardan birisi olduğuna değinen Yalçın, "Kadro yapısına baktığınızda Wellington, Murat Kayalı ve Kenan Şahin sonradan giriyor. Bunlar çok kaliteli oyuncular. Tabii bizim bu anlamda biraz sıkıntılarımız var ama önemli değil. Denizlispor olarak biz ligin sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Biz 7,8 tane final maçı oynayacağız. Maçlara çıkışımızda galibiyetten başka düşüncemiz olmayacak. Şu anda görüntüde tabloya baktığımızda düşmemenin en büyük adayıyız. Tablo zaten bunu gösteriyor. Biz 8 tane maç almamız lazım ki bir an önce çıkalım yukarılara kendimize rahat bir yer bulalım. Bunun içinde biz 7,8 tane final maçı oynayacağız. Her maça da galibiyet için çıkacağız. Başka düşüncemiz olmayacak. Bugünde galibiyet için çıktık olmadı" diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığspor - Denizlispor Maçının Ardından

Elazığspor - Denizlispor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim