• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Elazığspor-Adanaspor maçının ardından

Elazığspor-Adanaspor maçının ardından
Tetiş Yapı Elazığspor'da Teknik Sorumlu Muammer Sürmeli, Play-Off iddialarının devam etmesi için mutlaka galip gelmeleri gerektiğini ama olmadığını...

Tetiş Yapı Elazığspor'da Teknik Sorumlu Muammer Sürmeli, Play-Off iddialarının devam etmesi için mutlaka galip gelmeleri gerektiğini ama olmadığını belirtirken, Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın İSE Elazığspor'un iyi oynarken eksik duruma düşmesinin kendilerine avantaj sağladığını aktardı.

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Elazığspor sahasında Adanaspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki ekibin teknik sorumluları açıklamada bulundu.

Beraberlik ile mağlubiyetin kendisi için aynı sonuç olduğunu ifade eden TY Elazığspor Teknik Sorumlusu Muammer Sürmeli, "İddiamızın devam etmesi için mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu. Oyuna kötü başladığımızı düşünmüyorum ama bir tane talihsiz gol yedik, ofsayt olduğunu söylüyorlar. Daha sonra bir oyuncu değişikliği yaptık, skoru bulduk, galibiyeti de bulduk. Yine kötü bir gol yedik, eksik kaldık. Soyunma odasında arkadaşlarımıza da söyledim, yapacağımız taktikleri yazdım. Harfiyen yerine getirdiler, ayaklarına sağlık. 2-2'yken bile eksik olmamıza rağmen net pozisyonlarımız var. Rakip takımın kalecisini kutluyorum, iyi kurtarışlar yaptı. Olmadı, elimizden gelen bu kadarmış. Hakkımızda hayırlısı, mağlup olduk. Oyuncularım mükemmel bir mücadele örneği gösterdi" dedi.

Olmuş ile ölmüşe çare olmadığını dile getiren Sürmeli, hakemin notunu gözlemcilerinin vereceğini, kendisinin söylemesinin bir şeyi değiştirmeyeceğini kaydetti.

Adanaspor cephesi

Farklı kulvarla mücadele eden iki takımın mücadelesine çıktıklarını anımsatan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "Biz kümede kalmak için oynadık. Herkes kurtardık gözüyle bakıyor ama kurtarmadık, bundan sonra oynayacağımız maçlar da zor maçlar. Biz 1 puan alıp matematiksel yönden rahatlamak istiyorduk. Elazığspor kazanıp yukarıdaki takımla puan farkını korumak istiyordu. Haliyle bu ortamda başlayan maçta biz öne geçtik. Düşüncemiz tamamen oyunu kendi yarı sahamızda kabul edip, Elazığspor savunmasının arkasına sarkmaktı. İki tane bireysel hatadan yediğimiz gol Elazığspor'un öne geçmesini sağladı. Elazığspor iyi oynarken eksik duruma düştü bu da bize avantaj sağladı. Uzun süre 1 eksik oynamak kolay değil. Bulduğumuz golle ilk yarıyı 2-2 bitirdik. İkinci yarıda oyun bizim istediğimiz gibiydi. Belki önceden golleri atsak bu kadar maç gerilmezdi. Elazığspor'un çok net 3 pozisyonu vardı. Sonradan attığımız gol bizim kazanmamız sağladı. Buraları iyi bilen biriyim. Elazığspor camiası gerçekten büyük bir camia. Bundan sonra Elazığspor camiasına başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim