• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Elazığ’da Yönetici Eğitimi Ve Motivasyonu Konferansı Verildi

Elazığ’da Yönetici Eğitimi Ve Motivasyonu Konferansı Verildi
Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi tarafından okul yöneticilerine.

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi tarafından okul yöneticilerine. "Yönetici eğitimi ve motivasyon" konulu konferans verildi.

Edibe Can Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa, Küçük Çekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi Başkanı İbrahim Bahşi, STK Platformu Dönem Sözcüsü Hacı Ormanoğlu ve okul yöneticileri katıldı. Program, Cabir Karataş'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti okumasıyla başladı. Bugünlerde ülke olarak birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Bahşi, "Ülkemiz içten ve dıştan düşmanlarla ve terör vebasıyla mücadele verirken, gönül coğrafyamızda Müslüman kanı oluk oluk akarken elbette ki ümmetin umutla baktığı son kale olarak gördüğü ülkemiz ve milletimizin yeniden dirilişi ve medeniyetimizin yeniden inşasının mimarı olan yöneticilerimiz, sizler ve bizler bu sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız" dedi.

Sendika olarak yöneticilerden beklentilerinden bahseden Bahşi, "Gönül coğrafyamızın, ümmetin bu millete bakışının sonucu olarak daha fazla gayret etmek zorundayız. Çalıştığımız kurumda bu sorumluluk ve bilinçle hareket ederek gayretimizi artırmak zorundayız. Bizim kendimize örnek alacağımız Peygamber efendimizin örnek hayatını, hayatımızda ve yöneticiliğimiz de uygularsak sorun kalmayacak. Peygamber efendimiz bir hadisinde " Kolaylaştırın, zorlaştırmayın, müjdeleyin, sevindirin, nefret ettirmeyin" diyor. Kendimiz önce her alanda örnek olacağız ve mahiyetimiz altında çalışanlara da bu davranış ve yaptıklarımızı onlardan da isteyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Program, Küçük Çekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz'ın, "Yönetici eğitimi ve motivasyon" konusunda konferans vermesiyle sona erdi.

Elazığ’da Yönetici Eğitimi Ve Motivasyonu Konferansı Verildi

Elazığ’da Yönetici Eğitimi Ve Motivasyonu Konferansı Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim