• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Elazığ’da Yatırım İzleme Biriminin Çalışmaları Değerlendirildi

Elazığ’da Yatırım İzleme Biriminin Çalışmaları Değerlendirildi
Elazığ Valiliği bünyesinde oluşturulan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi il genelindeki yatırımları izleme ve raporlama çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Valiliği bünyesinde oluşturulan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi il genelindeki yatırımları izleme ve raporlama çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Valiliğinde yapılan bir toplantıyla birimin faaliyetleri değerlendirildi.

Elazığ Valiliğinde yapılan toplantıya, Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ Milletvekilleri Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi görevlileri katıldı. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi'nin Elazığ'daki yatırımların kütüklerini çıkardığını kaydeden Vali Zorluoğlu, "Milletvekillerimizin önerileri doğrultusunda kurduğumuz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi'nin çalışmalarını ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi kurulduğu günden buyana önemli işlere el atmış, yatırımlarla alakalı toplantılar gerçekleştirilmiş, Elazığ'da yürütülmekte olan yatırımların durumları belirlenmiş, bir proje kütüğü gibi oluşturularak izlenmeye başlanmıştır" dedi.

Toplantı sonucunda bir değerlendirme yapan Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, "Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi'nin çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Merkezimiz ciddi çalışmalar yapmış, bunu görmek mutluluk vericidir. Yatırımların hangi aşamada bulundukları ile ilgili takipler çok iyi gerçekleştirilmiştir. Enerji Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili hazırladıkları çalışmalar ciddi bir aşama kazanmış durumdadır. Elazığ için de bölge için de çok ciddi bir projedir" ifadelerini kullandı.

Yapılan bu işin çok önemli olduğuna inandığını söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, "Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi ile birlikte Elazığ'la alakalı birçok konuda çözüm odaklı çalışma yürütmekteyiz. Buradan çıkacak çalışmalar bizlere yol ve yöntem gösterecektir. Harput Cazibe Merkezi, Enerji İhtisas OSB, Diyanet Eğitim Merkezi Külliyesi gibi yapılan proje çalışmaları ilimize çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Teşvik konusunda yapılan çalışmalar da bizim ilgili temaslarımızda derdimizi ifade etmemize katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Elazığ’da Yatırım İzleme Biriminin Çalışmaları Değerlendirildi

Elazığ’da Yatırım İzleme Biriminin Çalışmaları Değerlendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim