• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’dan Bildiri Tepkisi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’dan Bildiri Tepkisi
Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin yayımladığı bildiriye tepki gösteren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bu milleti bölmeye, birbirine...

Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin yayımladığı bildiriye tepki gösteren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bu milleti bölmeye, birbirine kırdırmaya ve kan gölü haline getirmeye kimsenin gücünün yetmediği gibi onların da güçlerinin yetmeyeceğini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin yayımladığı bildiriye tepki gösterdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Yanılmaz, "Kendisini akademisyen kabul eden nerenin, hangi milletin, hangi dinin ve inancın akademisyeni olduğu belli olmayan bin 100 kişi ortaya çıkmışlar ve bu ülkede hendek kazanları, barikat kuranları, kendi kendine öz yönetim ilan edenleri, insanları öldürenleri, bebekleri öldürenleri, silah zoruyla bir bölgeye hakim olmak isteyenleri özgürlükçü kabul ediyorlar. Yine bunlara karşı mücadele eden güvenlik güçlerimizi, askerimizi ve polisimizi silahlı eylemlere mücadele veren ve onların bölgedeki PKK'nın kontrolüne geçmesine engel olan elbette silahlı savaşlara karşı operasyonlar düzenleyen, şehit olan güvenlik güçlerimizi de katil diye takdim ediyorlar. Buradan sesleniyorum, ey akademisyen perdesi arkasına bürünmüş olan ve bu ülkeyi bölmek isteyen zavallılar, ne olduğu belirsizler, kimin milletinin torunları olduğunuzu biz çok iyi biliyoruz. Onun için bu milleti bölmeye, birbirine kırdırmaya ve kan gölü haline getirmeye sizlerin gücü bugüne kadar yetmedi bundan sonrada yetmeyecektir" dedi.

Geçmişle kimliklerini bir arada tutacaklarını da dile getiren Başkan Yanılmaz, birbirlerine bağlılığı kuvvetlendirip, sevgi ve muhabbetlerin de arttıracaklarını aktardı. Bu milletin sadece Türkiye'ye değil Ortadoğu'ya ve bütün dünyaya huzur getireceğin de kaydeden Yanılmaz, mazlumların başını kaldırdığında baktıkları tek yerin Türkiye olacağını vurguladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim