• BIST 9673.9
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Ekrem Özdemir’den teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı

Ekrem Özdemir’den teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı
Sağlık-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "Hiçbir terör örgütü birlik ve beraberliğimizi...

Sağlık-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "Hiçbir terör örgütü birlik ve beraberliğimizi bozamayacak" dedi.

Sağlık-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Özdemir, "Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, "ister DAEŞ, ister PKK, ister FETÖ" bu örgütler ve onların işbirlikçileri, birlik ve beraberliğimize yenilecek, kazdıkları kuyuya düşeceklerdir. Milletimiz bu maşa örgütlerin amaçlarına ulaşmasına asla izin vermeyecektir. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Terör, işgal, kaos ve komplo planlarını her defasında boşa çıkaran, alçak hesapları bozan Türkiye, dün olduğu gibi bugün de diz çökmeyecektir. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkacağız, küresel güçlerin, taşeron örgütlerin ve destekçilerinin kirli emellerini boşa çıkartacağız, heveslerini kursağında bırakacağız" dedi.

Özdemir, "Ortak akıl ve feraseti hakim kılmak suretiyle, millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Gerçekleştirilen terör saldırılarını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim