• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Ekrem Memnun: "İki maç kazandık diye çok ağladılar"

Ekrem Memnun: "İki maç kazandık diye çok ağladılar"
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Abdullah Gül Üniversitesi'ne 54-51 yenildikleri karşılaşmanın ardından hakemleri topa tuttu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final serisinin 3. maçında Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Kayseri'de konuk ettiği Galatasaray Odeabank'ı 54-51 yenerek durumu 2-1'e getirdi ve şampiyonluk kutlamasına hazırlanan rakibine bu izni vermedi.

Zaman zaman gergin anlara sahne olan karşılaşmayı kaybeden sarı kırmızılı takımın başantrenörü Ekrem Memnun, maç sonrası yaptığı açıklamada hakemleri ve AGÜ'lü meslektaşı Ayhan Avcı'yı eleştirdi. Avcı'nın İstanbul'daki 2. karşılaşmadan sonra hakemler hakkındaki sözlerine gönderme yapan Memnun, şunları söyledi:

"AĞLAYANA DÜDÜK ÇALINACAKSA BİZ DE AĞLAYALIM"

"Bizim açımızdan kötü oldu. Kazanmak istiyorduk ancak gerçekleştiremedik. Maçın ilk yarısını kontrol ettik ancak ikinci yarıda hakemler maalesef sertliğe çok izin verdi.

Biz iki maçı kazandık hep ağladılar. Ağlayana düdük çalınacaksa biz de ağlamaya başlayalım. Biz konuşmadık ama maç böyle yönetiliyorsa biz de konuşalım.

"BİRİNİN BURNU, BİRİNİN KAŞI, KOLU KANIYOR..."

Burada da koskoca Galatasaray Kulübü var. Biz oynayamadık ki... Birinin burnu, birinin kaşı, kolu kanıyor. Patır kütür giriştiler, basketbol oynayamadık sahada. Biz hiç kimseden bir şey istemiyoruz, sadece adil olsunlar. Biz de terliyoruz, biz de çalışıyoruz, biz de şampiyon olmak istiyoruz.

Geçen sezon şampiyon olmak suç mu? Avrupa şampiyonu olmak suç mu bu ülkede? Biz hiç kimseden bir şey istemiyoruz, sadece bizim de alın terimizin hakkını adilce yönetsinler. Kaybedersek biz kaybetmeyi de biliriz. Zaten gittik ellerini sıktık, tebrik ettik."

AVCI: MAÇIN SONUNDA ÇOK SAÇMA SAPAN OYNADIK

Ayhan Avcı ise, iyi oynamadıklarını ancak kazanmayı bildiklerini söyledi. "Maçın sonuna doğru çok saçma sapan oynadık" diyen Avcı, şöyle konuştu:

"Skordan dolayı memnunum ancak bu kadar kötü oynadığımız için memnun değilim. Böyle bir Avrupa finali kaybettik biz faul yapamamaktan dolayı, yine aynı şey oluyordu. Şans topuyla bitti, uzayabilirdi maç. Maçın büyük bölümünde özellikle ikinci yarının başında müthiş savunma yaptık ama yine de bu kadar skor yemememiz lazımdı.

Oynadığımız basketboldan dolayı keyifli değilim ben daha farklı hayal ediyordum. Çok kötü hücum ettiğimizi düşünüyorum. Bu kadar kötü bir maçı sadece mücadele ederek, seyircinin müthiş desteğiyle kazanmak çok güzel. Bu salonda zaten çok maç kaybetmedik.”

"BİZ NORMALDE BÖYLE KÖTÜ HÜCUM EDEN BİR TAKIM DEĞİLİZ"

Cumartesi günü serinin 4. maçını kazanarak durumu eşitlemeyi hedeflediklerini vurgulayan Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Finalin hakkını vermek istiyorduk ve oynadığımız oyunla veriyoruz ancak biraz daha iyi oynamak lazım, daha iyi şut yüzdesiyle oynamak lazım. Galatasaray çok iyi bir takım, farkındayız ama buraya kadar geldik, yapabileceklerimizi yapamıyoruz.

Hücumda biz böyle değiliz, daha iyi takımız. Cumartesi günü çok daha iyisini yapacağız. Daha fazla seyirci bekliyorum. Olmuş bitmiş bir şey yok, sadece bir galibiyet aldık. Karşımızdaki rakibin kim olduğunu biliyoruz ama artık bu yola girdik, dönüşümüz yok. Seriyi 2-2 yapacağız, sonra İstanbul’da son maça bakacağız.”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim