• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Ekonominin Can Damarı Canlanıyor

Ekonominin Can Damarı Canlanıyor
RE/Max Gökçem Broker-Owner'ı Uğur Tosun, ekonomin can damarı olan gayrimenkul sektörünün yeniden canlanmaya başladığını ifade etti.

RE/Max Gökçem Broker-Owner'ı Uğur Tosun, ekonomin can damarı olan gayrimenkul sektörünün yeniden canlanmaya başladığını ifade etti.

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olan RE/MAX Gökçem Broker/Owner'ı Uğur Tosun, gayrimenkul sektörünün ekonominin aynası olduğuna dikkat çekti. Tosun, "Gayrimenkul sektörüne bakarak, ekonominin geneli hakkında bilgi alabiliriz. Eğer gayrimenkul sektörü canlı ise, ekonomi de canlıdır demektir. Gayrimenkul durgun ise, genel ekonomi de durgunluk yaşıyor demektir. Bu yılın ilk üç aylık dönemine baktığımızda, geçen yılın aynı dönemine göre gayrimenkul piyasasının canlandığını söylemek mümkündür" diye konuştu.

"GAZİANTEP ORTADOĞU'NUN ÇEKİM MERKEZİ "

Hem ihtiyaç, hem de yatırım aracı olma özelliği taşıyan gayrimenkule olan ilginin hiçbir zaman bitmeyeceğini vurgulayan Uğur Tosun, "Gayrimenkul her dönemde en karlı, en sağlam yatırım aracı olma özelliğini taşımaktadır. Gaziantep'te ise gayrimenkulün çok özel bir yeri vardır. Gaziantep, gayrimenkulde Türkiye'nin en çok kazandıran illeri arasında yer almaktadır. Gaziantep'te gayrimenkul yatırımları yıllık yüzde 25 ile yüzde 100 arasında bir getiriye sahiptir. Tarihin her döneminde canlı bir ticaret merkezi olan Gaziantep'in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yanında Ortadoğu ülkeleri için de bir çekim merkezi olması, şehrimizde gayrimenkule olan ilgiyi arttırmaktadır" dedi.

"YATIRIMCI İÇİN EN GÜVENİLİR LİMAN"

Gayrimenkul sektöründeki canlılığın önümüzdeki aylarda artarak devam edeceğinin öngörüldüğünü söyleyen RE/MAX Gökçem Broker/Owner'ı Uğur Tosun, "Yatırımcı için gayrimenkul en güvenli limandır. İnsanlık var oldukça gayrimenkul ihtiyacı da olacaktır" dedi. Son bir yıl içerisinde gayrimenkul yatırımcısının tercihlerinin de değiştiğini vurgulayan Tosun, "Bir yıl öncesine kadar en fazla talep arazideydi. Son bir yılda işyeri, konut, ticari alanlar ve imarlı arsalar daha fazla talep görüyor" şeklinde açıklamada bulundu.

KURUMSALLIK VE GÜVEN ÖN PLANDADIR

Tosun, gayrimenkul danışmanlığının profesyonellik ve güven istediğini de kaydederek, "Gayrimenkul sektöründe güven ve profesyonellerle çalışmak çok önemlidir. Biz RE/MAX Gökçem olarak yatırımcıyı doğru yönlendiriyoruz. Çünkü biz işimizi bilinçli yapıyoruz. Hizmet içi eğitime büyük önem veriyoruz. Danışmanlarımız sürekli hizmet içi eğitimlere katılıyor. Kurumsallık, güven ve müşteri memnuniyeti bizde ön planda gelir. Ayrıca, uluslararası bir firma olduğumuz için, yatırımcının tüm dünyadaki taleplerine cevap veririz, çözüm üretiriz. Bu özelliklerimizden dolayı dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firmasıyız" diye konuştu.

Ekonominin Can Damarı Canlanıyor

Ekonominin Can Damarı Canlanıyor

Ekonominin Can Damarı Canlanıyor

Ekonominin Can Damarı Canlanıyor

Ekonominin Can Damarı Canlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim