• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş:

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş:
AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısına katılan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, "Önümüzdeki aydan itibaren asgari ücret bin 300 lira olacaktır"...

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısına katılan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, "Önümüzdeki aydan itibaren asgari ücret bin 300 lira olacaktır" dedi.

Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve AK Parti Melikgazi ilçe üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Bugün burada birçok hayırlı işe sayın bakanımızla birlikte katıldık. Ülkenin normalleşmesi için artık önümüze bakacağız. Takıntılarla uğraşmayacağız. Önümüze çıkan engelleri tek tek aşacağız. Genel Başkanımız bildiğiniz gibi meclisteki diğer siyasi partilerle bir görüşme yapacaktı ancak bir siyasi parti bunun için "kaçak çay içip giderler" dedi. Bu şekilde üslup kullandılar. Biz yolumuza devam ederiz. Bizler Türkiye'nin büyümesine katkı koymaya devam edeceğiz. Bir kısım zorlukları aşmış olan ülkemiz bu zorlukları da inşallah aşacaktır. Bugünkü olanlar HDP'ye oy veren bir kısım vatandaşlarımızda dahil şuan ki durumdan memnun değil. Bu ülke şehit kanlarıyla beraber bugünlere geldi. Biz bunun bir karış dahi hiçbirini feda etmeyiz. AK Parti seçimden önce verdiği bütün vaatlerin bir taahhütname olduğunu ve bunları birbir yerine getirdiğimizi söylemek isterim" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ise, "Biz 1 Kasım seçimlerine giderken 7 Haziran seçimlerinde milletimizin bizden istediği taahhütler vardı. 7 Haziran'dan sonra AK Parti milletimizin isteklerini seçim beyannamesi olarak sundu. İlk yaptığımız şeylerden biri idari kararlarla ilgili şeyler, ikincisi ise hukuki şeylerle ilgili yapılan çalışmalardı. 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren emeklilerimiz söz verdiğimiz gibi seyyanen 100 lira zamlarını alacaklar. İkinci taahhüdümüz asgari ücret bin 300 lira olacak dedik. Bugünlerde bu tartışılıyor. Bu konuya ilgili herkese söylemek istediğim önümüzdeki aydan itibaren asgari ücret bin 300 lira olacaktır. 1 Kasım seçimleri tarihe vurulmuş önemli bir damgaydı. 2019 seçimlerine de büyük bir gayretle çalışmanın bizlere düştüğünü belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş:

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş:

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş:

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim