• BIST 9645.02
  • Altın 2417.171
  • Dolar 32.5554
  • Euro 34.8067
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Ekonomi Bakan Yardımcısı Metin Bolu’da

Ekonomi Bakan Yardımcısı Metin Bolu’da
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Metin, "Bu güven ve başarının altında yatan sebep Bolu'dur. Başta teşkilatımızdır ve bu teşkilata her zaman güven veren her zaman destek veren Bolu halkıdır" dedi.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bolu'ya gelen Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bundan önce hem Bolu'ya hem de bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde ne istediysek Allah verdi. Biz 1 istedik Allah 5 verdi. Tabi bunların da Bolulu vatandaşlarımızın sayesinde olduğunun da bilincindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde hem iktidarı hem de muhalefetiyle Bolu'yu çok iyi noktalara sizlerin sayesinde taşıyacağımıza inancım ve güvenim tamdır diyor. Tekrar ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise, "Sayın başkanımın düşünceleri beni duygulandırdı ve onurlandırdı. Allah'a şükür bize inananları, güvenenleri bugüne kadar mahcup etmedik. Her aldığımız görevi de layıkıyla yapmaya çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız ve değerli Bakanımız bizleri uygun gördüler. Bu dönem Ekonomi Bakan Yardımcılığı gibi önemli bir görevde yeniden görevlendirdiler. Tekrar güven tazelediler. Biz de bu güvene layık olmak için çaba sarf edeceğiz. Bu güven ve başarının altında yatan sebep Bolu'dur. Başta teşkilatımızdır ve bu teşkilata her zaman güven veren her zaman destek veren Bolu halkıdır" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Metin Bolu’da

Ekonomi Bakan Yardımcısı Metin Bolu’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim