• BIST 9714.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

“Ekip Kur Hayat Kurtar” Projesi’nin Tanıtımı Yapıldı

“Ekip Kur Hayat Kurtar” Projesi’nin Tanıtımı Yapıldı
Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından başlatılan "Ekip Kur Hayat Kurtar" projesinin tanıtım, bilgilendirme ve eğitim sertifikası...

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından başlatılan "Ekip Kur Hayat Kurtar" projesinin tanıtım, bilgilendirme ve eğitim sertifikası programı gerçekleştirildi.

Program, Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve 112 Çağrı Merkezi Müdürü Tuncay Eroğul'nun katılımıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. İl AFAD Müdürü Mehmet Buldan, yaptığı sunumda, "İlimiz kamu kurum ve kuruluşlarda; sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner'in 1,5 yıl önce göreve başlaması ile birlikte, önderliğinde ve teşvikiyle; Birlikte Yönetim Modeli, Projeli Yönetim Modeli ve Hedeflere Göre Yönetim Modeli'ne geçilmiş ve bu sayede ilimizde pek çok projeye imza atılmıştır. AFAD Afyonkarahisar olarak Başbakanlık AFAD başkanlığı tarafından yürütülen makro projelerimize ilave olarak sayın valimizin himayesinde ve öncülüğünüzde ilimizde de makro nitelikte 5 proje yürütüyoruz" diye konuştu.

İl AFAD Müdürü Mehmet Buldan yaptığı konuşmada; AFAD Afyonkarahisar olarak yürütülen Devlet Sivil Toplum İşbirliği projesi, Kamuda Afet ve Acil Durum Bilinci ve Koordinasyon Projesi, Afete Maruz Alanların Sayısallaştırılması Projesi, Kafanı Kaskla, Evini DASK'la Koru Projesi hakkında katılımcılara kısa bilgiler verirken son olarak geçen hafta Vali Hakan Yusuf Güner'in onayıyla startı verilen "Ekip Kur, Hayat Kurtar" projesinin tanıtımını yaptı.

"Ekip Kur, Hayat Kurtar" Projesi kapsamında bir haftadır eğitimde olan Dumlupınar Üniversitesi Arama Kurtarma Topluluğu (AKUK) Danışmanı Doç. Dr. Hakan Aykul bir konuşma yaparak, 10 yıldır ara ara Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden eğitim aldıklarını söyledi. "Ekip Kur, Hayat Kurtar" projesi ile AFAD Afyonkarahisar, AKUK bağlarının daha da güçlenerek aradaki mesafenin daraldığını söyleyen Aykut, bu projeyle daha da güçlü birliktelik oluşturulduğunu ve Afyonkarahisar Valiliğine projeye verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini belirti.

Program, Vali Yardımcı Kamil Kıcıroğlu'nun proje kapsamında eğitime katılan 25 kişilik AKUK ekibine sertifikalarını vermesi ve proje açılış pastasını kesmesiyle son buldu.

“Ekip Kur Hayat Kurtar” Projesi’nin Tanıtımı Yapıldı

“Ekip Kur Hayat Kurtar” Projesi’nin Tanıtımı Yapıldı

“Ekip Kur Hayat Kurtar” Projesi’nin Tanıtımı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim