• BIST 9524.71
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Ehem Huzurevlerine Taşındı

Ehem Huzurevlerine Taşındı
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) baş tacımız büyüklerimizi unutmadı.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) baş tacımız büyüklerimizi unutmadı. Edremit'te hizmet veren Yaşlı Bakım ve Huzurevlerini idareci, usta öğretici ve kursiyerleriyle birlikte ziyaret ederek yaşlı bakım ve huzurevi sakinlerine unutulmaz saatler yaşatan kursiyerler ve huzurevi sakinleri birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Yaşlı Bakımı ve Huzurevlerinde açtığı kursların yanı sıra kurs dışı sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda Yaşlı Bakım ve Huzurevlerinde yaşayan sakinleri unutmadı. Yaşlı Bakım ve Huzurevlerinde açılan El Sanatları kurslarının yanı sıra Hasta ve Yaşlı Bakımı, Bağlama ve Cilt Bakımı ile Halk Oyunları kursları Usta Öğretici ve Kursiyerleri ile huzurevleri sakinlerini ziyaret ederek etkinlikler gerçekleştirilmesi huzurevi yönetimleri ve huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kurs dışı sosyal kültürel faaliyetler kapsamında Afrodit, Güre ve Edremit Kızılay Huzurevlerinde gerçekleştirilen etkinliklerde sergi açılışları, müzik şöleni, uygulamalı cilt bakımları ile hasta ve yaşlılarla birlikte vakit geçiren usta öğretici ve kursiyerler huzurevlerinde yaşayan sakinlerle bir araya gelerek öğrendikleri, edindikleri bilgi ve becerileri sergilediler. Mutlulukları gözlerinden okunan huzurevlerinde yaşayan sakinler ve Yaşlı Bakım ve Huzurevleri yöneticileri gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen etkinliklere Merkez Müdürü İsmail Damar, Yardımcısı Zerrin Eğrioğlu, Usta Öğreticiler Filiz Can, Berna Yumuşakkaya Erdal Tatlıdil, Seçil Argün Derebeyi, Songül Karaaslan, Serhat Köse, Kursiyerler Seda Yurtseven, Çiğdem Kocaman, Elif Bacaksız, Emine Başaran, Nurgül Sarıkaya, Hande Yılmaz, Dilek Bülbül, Seren İşler, İlkay Demirbaş, Serpil Aygel, Ali Haydar Pelendi, Mustafa Yıldız, Sezai Baklacı, Rıdvan Cambazoğlu, Melek Tuncer, Hüseyin Çolakoğlu, Tuğba Erol, Ulviye Çıtırıkkaya ve Yaşlı Bakım ve Huzurevleri yöneticileri Filiz Önel, Volkan Aktaş, Elvan Çay, huzurevlerinde yaşayan sakinler katıldı.

İdarecileri, dört kursun usta öğretici ve kursiyerleriyle EHEM adeta huzurevlerine taşındı. Halk Oyunları gösterileri, birbirinden güzel türküler, cilt bakımı uygulamaları ve yaşlı hizmetleri kursiyerlerinin yaşlılarla sohbetleri huzurevlerinde yaşayan sakinler tarafından memnuniyetle karşılandı. Ehem tarafından bu eğitim ve öğretim yılında ilçemizde bulunan 3 Yaşlı Bakım ve Huzurevlerinde 4 adet kursun açıldığı ve bu kurslara 80 kursiyerin katıldığı bildirildi. Etkinlikte El Sanatları alanında açılan kursların mini sergileri açıldı. Sakinler ürettiği ürünleri gurur ve heyecanla gösterdiler.

Ehem Huzurevlerine Taşındı

Ehem Huzurevlerine Taşındı

Ehem Huzurevlerine Taşındı

Ehem Huzurevlerine Taşındı

Ehem Huzurevlerine Taşındı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim