• BIST 9530.47
  • Altın 2479.488
  • Dolar 32.4228
  • Euro 34.7158
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Eğitimci-yazar İlk Kitabını Çıkardı

Eğitimci-yazar İlk Kitabını Çıkardı
Manisalı eğitimci-yazar Engin Topuz edebiyat denemelerinden oluşan "Edebiyatın Haziran Mezarlığı" kitabı piyasaya çıktı.

Manisalı eğitimci-yazar Engin Topuz edebiyat denemelerinden oluşan "Edebiyatın Haziran Mezarlığı" kitabı piyasaya çıktı. Kitabın imza günü 27 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'de Belediye Kültür Merkezi Fuaye Salonunda yapılacak.

Manisa Murat Germen Ortaokulunda tarih öğretmenliği yapan www.manisahaberleri.com ve www.izmirnews.com internet haber sitelerinin köşe yazarı eğitimci Engin Topuz ilk kitabını çıkardı.

Uzun süredir yazdığı köşe yazılarından derlemelerle süslenen 123 sayfadan oluşan kitabın tanıtımı Cumartesi günü Kültür Merkezi Fuaye Salonunda yapılacak. Kitap 13 TL'den satışa sunulacak. Saat 14.00'da başlayacak olan etkinliğe Manisalıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Edebiyat sevgisi ve araştırmalarıyla tanınan eğitimci yazar Engin Topuz, tüm Manisalıları Cumartesi günü yapılacak olan etkinliğe davet ederek, "En İyi kitap sizi başka bir kitaba götürendir diyerek yazmaya başladım. Ben bir tarihçiyim ancak edebiyat okumak tarih bilgimizi de arttır. Bu kitapta herkes kendisinden bir şeyler bulacak. İlginç ve dikkat çeken edebiyat öyküleriyle süslediğim kitapta Neyzen Tevfik'le Mehmet Akif Ersoy'un bilinmeyen dostluğundan, Şairlerin ilham perisi Nahit Hanıma, Atilla İlhan'ın Manisa günlerine kadar birçok dikkat çekici yazılar var. Kitabın satışı D&R, İdefix, Evran Plak ve internet sitelerinden ve ülke çapında tüm kitapevlerinden yapılacak." dedi.

HAZİRANDA ÖLENLER

Kitabın dikkat çeken isminin Edebiyat dünyasında Haziran ayında ölen yazarları kapsadığını anlatan Eğitimci yazar Engin Topuz, "Kitabım Altın Bilek yayınlarınca piyasaya sürüldü. Kitabın ön sözünü Yayınlar Genel Koordinatörü İlker Balkan yazdı. Kapak Tasarımı ise Murat Çağatay'a ait. Bu süreçte beni destekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir başucu kitabı olmasını hedeflediğim kitabın edebiyata ilgisi olan olmayan herkesin seveceğini düşünüyorum" diyerek ikinci kitabı içinde çalışmalarına başladığını açıkladı.

ENGİN TOPUZ KİMDİR?

1974 yılında Manisa'da doğan Engin Topuz, ilk-orta ve lise eğitimini Manisa'da tamamladı. 1997 yılında Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitiren Topuz, Manisa'da öğretmenlik yapmakta, www.manisahaberleri.com ve www.izmirnews.com internet sitelerinde edebiyat ağırlıklı yazıları yayınlanmakta. Edebiyatın Haziran Mezarlığı yazarın ilk kitabı.

Eğitimci-yazar İlk Kitabını Çıkardı

Eğitimci-yazar İlk Kitabını Çıkardı

Eğitimci-yazar İlk Kitabını Çıkardı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim