• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Eğitim-sen Şube Başkanı Kaya’dan CHP İl Başkanı Kiraz’a Ziyaret

Eğitim-sen Şube Başkanı Kaya’dan CHP İl Başkanı Kiraz’a Ziyaret
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Şube Başkanı Tarık Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ı ziyaret etti.

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Şube Başkanı Tarık Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ı ziyaret etti.

Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tarık Kaya, Ankara'da yaşanan son bombalı saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti. Kaya, "Bu saldırıların bir an önce son bulmasını ve ülkede demokratik barış ortamının oluşması için çaba gösterilmesi gerektiğini söylüyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet, geride kalanlarına da baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz" dedi. Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile yeniden CHP İl Başkanlığı'na seçilen Kiraz'a başarı da dileyen Kaya, "Yeni göreviniz zor, biliyoruz ki ülke çok ciddi anlamda zorluklarla karşı karşıya" ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise sendika ve yöneticilerinin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Eğitim-Sen'in çok önemli bir mücadele verdiğini belirten Kiraz, Ankara'daki son bombalı saldırıyı değerlendirdi. Kiraz, "Son Ankara katliamını duyunca bizim tüylerimiz bir başka ürperdi çünkü, bu acıyı daha önce de yaşamıştık" şeklinde konuştu. Ankara ve diğer illerde yaşanan bombalı saldırılardan örnek veren Kiraz, "Bundan 10 yıl önce belki Mısır'da, Lübnan'da, Beyrut'ta neler oluyorsa bugün Ankara'nın göbeğinde onlar olmaya başladı. Daha önce Suruç'ta insanlarımız kaybettik bir patlama sonucunda. Belki Suruç aydınlatılsaydı belki orada birileri bedel ödeseydi ya da sorunlar ortaya çıkarılsaydı onun devamında Ankara, İstanbul tekrar Ankara patlamaları yaşanmayacaktı. Ama bu katliamların tümü yaşanmasına rağmen hangi demokratik ülke de olursa olsun mutlaka sorunların istifa etmesi gerekir. Türkiye'de maalesef bu tür şeyler olmuyor. Belki de katliamlara alıştırılıyoruz" dedi.

Ziyaret bir süre bir süre devam eden sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim