• BIST 9705.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Eğitim-iş’ten CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-iş’ten CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Geçtiğimiz günlerde kongre süreci yaşayan CHP İl Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde kongre süreci yaşayan CHP İl Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Enver Kiraz'ı ziyaret eden Eğitim-İş Sendikası Malatya Şubesi hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak söz alan Eğitim-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kara, CHP'nin Türk siyaset tarihindeki yerinin herkesçe bilindiğini belirtti. Kara, "Halkımız son seçimlerde CHP'ye yine ana muhalefet görevi verdi. Ben inanıyorum ki ilerleyen süreçte 4 yılık sürenin sonunda iktidara gelmek için başta Malatya olmak üzere ülkemizde gerekli çalışmayı ve çabayı sürdüreceklerdir" diye konuştu.

İl Başkanı Kiraz'ı geçmiş dönemlerden de yakinen tanıdıklarını belirten Kara, "Bu işi gerçekten layığıyla yapan ve elinden gelen çabayı sonuna kadar harcayan partisi ve Malatya için çaba harcayan bir başkanımız. Bundan sonraki süreçte de yeni ekibiyle berabere kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Kara, Eğitim- İş Malatya Şubesi olarak Atatürk ilke ve devrimlerini savunan tüm siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri ile birlikte olduklarını söyledi. Ziyaretten dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri kongre sonrası yeni yönetim ile birlikte mücadele verdiklerini söyledi. 16-17 Ocak'ta CHP'nin büyük kurultayını da gerçekleştireceklerini belirten Kiraz, "Bu kurultayla birlikte parti içi tartışmalarda son bulacak ve dışarıya yönelik bir çalışma içerisinde olacağız" diye konuştu. CHP'nin yeniden yapılanması noktasında da bu süreçte önemli gelişmeler yaşanacağını ifade eden Kiraz, Malatya teşkilatı olarak ta bu gelişmeleri yakından takip edeceklerini söyledi. Eğitim-İş'in son dönemlerde Malatya'da önemli bir çalışma içerisinde olduğunu kaydeden Kiraz, "Hem eğitime bakış açısı anlamından hem de çağdaş ülkenin geleceğine olan inancı noktasında Eğitim-İş Sendikası gerçekten önemli görevler üstlenen bir sendikamız" ifadelerine yer verdi. Bütün sendikaların güçlü olması gerektiğinin altını çizen Kiraz, CHP'nin de eğitim ile ilgili önemli çalışmaları olduğunu ifade etti. Türkiye'nin en temel 5 sorunundan birisinin eğitim olarak gördüklerini dile getiren İl Başkanı Kiraz, "Şuan da da gerçekten ne kadar halklı olduğumuz her geçen gün kamuoyunda görülüyor. Çünkü 4+4+4 eğitim sistemi devam ettikçe eğitimin sorunlarının bitmeyeceği gerçeği önümüzde duruyor. Mutlaka bu eğitim sisteminin değişmesi gerekiyor. Şu andaki eğitim sisteminden öğrencilerinde öğretmenlerin de ailelerinde bir memnuniyetsizlik yaşadığını hepimiz görüyoruz. Bunun da değişmesi noktasında CHP olarak çabamızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Eğitim-iş’ten CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-iş’ten CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-iş’ten CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim