• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Eğitim Bir-sen’den, Samsat İlçe Kaymakamlığına Ziyaret

Eğitim Bir-sen’den, Samsat İlçe Kaymakamlığına Ziyaret
Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ve Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Adıyaman'ın Samsat İlçe Kaymakamı Kürşat Atak'ı,...

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ve Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Adıyaman'ın Samsat İlçe Kaymakamı Kürşat Atak'ı, ziyaret etti.

Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Habib Yıldırım ve Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Nazif Dere, Mahmut Tepe ve Ahmet Şahin'den oluşan heyet, Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'ı makamında ziyaret etti. Samsat ilçesinin eğitim sorunlarının dile getirildiği ziyarette sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin başarıyı daha da arttıracağı vurgusu yapıldı. Saha çalışmalarında eğitim çalışanlarının talep ve önerilerini aldıklarını, bu talep ve önerileri toplu sözleşme görüşmelerine taşıdıklarını söyleyen Başkan Ali Deniz, eğitimde ciddi ve radikal değişimlere ihtiyaç olduğunu belirterek özellikle her türlü imkandan mahrum bölgelerde çalışan eğitimcilerin sorunlarını önemsediklerini ve bu sorunların halli için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. TEOG sınavında Kaymakam Kürşad Atak'ın olumlu yaklaşımları ve eğitim çalışanlarının gayretli ve fedakar çalışmalarından dolayı Samsat'ın başarı çıtasını yükselttiğini belirten Ali Deniz, bu başarıya imza atan eğitim çalışanlarının her türlü takdir ve taltifi hak ettiklerini söyledi. Samsat ilçesindeki kamu çalışanlarının maaş promosyonu alamadıklarını, bu konudaki temasların anlaşılamayan sebeplerden dolayı sekteye uğradığını söyleyen Başkan Ali Deniz, "Samsat'taki kamu çalışanlarının maaş promosyonundan faydalanmalarını sağlayacak çalışmalar tekrar Eğitim Bir- Sen Samsat Temsilciliği öncülüğünde tekrar başlatılacak. Her konuda olduğu gibi bu meselede de olumlu yaklaşım sergileyen Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki; Samsat daha büyük başarılara imza atacak" ifadelerini kullandı. Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise eğitim öğretimde başarıyı getirecek her çalışmaya destek olacaklarını, eğitim çalışanlarının lojman ihtiyacının çözümü için TOKİ ile anlaşmaya varıldığını söyleyerek, promosyon gibi diğer çalışmalarda da gerekli desteği sağlayabileceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim