• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Eğitim Bir-sen Yönetimi Toplandı

Eğitim Bir-sen Yönetimi Toplandı
Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi'nin aylık olağan toplantısı Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi'nin aylık olağan toplantısı Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Gecede; Genç Memur-Sen tarafından düzenlenen "Çanakkale Şehitleri" mektup yarışmasının ödülleri de sahiplerini buldu.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar'ın konfederasyona bağlı sendika başkanları, KYK Müdürü Hayri Bulazar ve davetliler katıldı. Yemeğin ardından gerçekleştirilen programda konuşan Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sadettin Dede, "Genç Memur-Sen'in düzenlediği yarışmaya ilimizden katılan öğrencilerimiz arasından dereceye girenlere bu toplantıda ödüllerini vermek istedik. Toplantımızı burada yapmaya karar verdik. Gençler elbetteki son derece önemlidir. Geleceğimizdir. Onlar varsa biz de daha güçlü şekilde var olmaya devam edeceğiz. Kendi değerleri üzerinde ayakta duran bir nesli yetiştirebilirsek şüphesiz ki geleceğimiz, ülkemiz adına son derece önemli bir şey. Biz de inşallah önümüzdeki yıllarda farklı bir ülke, söz sahibi, önde gelen bir ülke olmayı, eski kaybettiğimiz medeniyetimizi yeniden ihya etmeyi başarmış olacağız" diye konuştu.

Ödül töreninin ardından konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ise "İslam Ümmetinin liderliğini üstlenen Türk Milleti'nin yeniden doğuşunun sancıları olduğuna inanıyoruz. Bizler eğer Mehmet Akif'i iyi anlatabilirsek, ümmetçiliğimizi hiçbir ayrımda bulunmadan anlatabilirsek birlik ve bütünlüğü devam ettirdiğimiz sürece bu gün kardeş kavgası oluşturmak isteyenlere fırsat vermediğimiz sürece bu milletin bir ve bütün olduğunu her platformda dillendirdiğimiz sürece emin olun ki Türkiye'nin önü açıktır" şeklinde konuştu.

Eğitim Bir-sen Yönetimi Toplandı

Eğitim Bir-sen Yönetimi Toplandı

Eğitim Bir-sen Yönetimi Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim