• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Eğitim Bir Sen Üyelerine Deneme Sınavı Yaptı

Eğitim Bir Sen Üyelerine Deneme Sınavı Yaptı
Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi, 20 Martta gerçekleşecek Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavına girecek...

Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi, 20 Martta gerçekleşecek Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavına girecek üyelerine deneme sınavı yaptı.

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı, sınavla ilgili kurslar ve ek materyaller ile üyelerini hazırlayan Eğitim Bir Sen 20 Mart cumartesi günü Kırklareli İmam Hatip Lisesi'nde sınava girecek üyelerine deneme sınavı yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkan Yardımcısı Hidayet As, "Sendika olarak laf değil, kavga değil sorunlarla ilgili çözüm önerileri ile projeler üretiyor ve bu yolda çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bu çalışmalarımızda üyelerimize farkındalıklar yaratarak onların çeşitli faaliyetlerle destekliyoruz. Müdür yardımcılığı sınavlarıyla ilgili sürecin belli olmasıyla birlikte genel merkezimiz mevzuat birimi tarafından kitap hazırlıkları başlanılmış ve kitaplar basılarak sınava girecek tüm üyelerimize ulaştırılmıştır. Sınavla ilgili olarak üyelerimize kurs açma çalışmaları yapılmış ve çeşitli sunu dokümanlarıyla desteklenmiştir" dedi.

"EN AZ 2 DENEME SINAVI DAHA YAPMAYI PLANLIYORUZ"

Hidayet As, "20 Martta yapılacak Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavına girecek üyelerimize özel yapılan bu çalışmalarla birlikte; son olarak Kırklareli Şubemizle birlikte Türkiye genelin deneme sınavı gerçekleştirdik. Sınavlarda kendilerini test etme imkanı bulan üyelerimize belirlenen sınav tarihine kadar en az 2 deneme sınavı daha yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Yapılan deneme sınavına girerek, edindiği bilgileri test eden üyeler, sınavdan sonra konuya ilişkin görüşlerini dile getirerek, deneme sınavı ile bilgilerini ölçtüklerini, eksiklerini tespit etme fırsatı bulduklarını, bu imkânı kendilerine sağlayan Eğitim-Bir-Sen yöneticilerine teşekkür etti.

Eğitim Bir Sen Üyelerine Deneme Sınavı Yaptı

Eğitim Bir Sen Üyelerine Deneme Sınavı Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim