• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Eğitim Bir-sen Şuhut İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bir-sen Şuhut İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı Yapıldı
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şuhut İlçe Temsilciliği, ilçede görev yapan okul müdürlerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şuhut İlçe Temsilciliği, ilçede görev yapan okul müdürlerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenledi.

Şuhut Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Tekin ve Niyazi Yaşar katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Çelik, böyle bir ortamın oluşmasını sağlayan sendikanın Şuhut İlçe Temsilciliğine teşekkür etti. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini kutladığını belirten Başkan Çelik, "Eğitim-Bir-Sen'in dava sendikacılığı yaptığını vurgulayarak, öncü medeniyet, güçlü sendika, büyük Türkiye hedefiyle yola çıktık. Eğitim-Bir-Sen idealleri olan, sözü ve gücü olan, gücünü ve birikimini teşkilatlarından alan sendikadır. Kurulduğumuz günden bu güne kadar insana dair her şeyi önceledik. İnsanların en hayırlısı, insana faydalı olandır anlayışını içeren kültür sendikacılığı yaptık. Bütün dünyevi tabuları kırarak ve yıkarak, yarına dair yeni şeyler söyleyerek sendikacılık yaptık. Salt ücret sendikacılığının tuzaklarına düşmeyen, kuruş değil duruş sendikacılığı yapan teşkilatız. Sendikal mücadeleyi çalışanların özlük haklarını ve özgürlüklerini savunanın, sosyal ve mali kazanımları gelişmenin bir aracı olarak görüyoruz. Bu mücadeleyi üyelerimizden aldığımız güçle yapıyoruz. Bu anlamda kazandırdıkları yeni üyeler ve yaptıkları hizmetlerle bize güç veren Eğitim Bir-Sen Şuhut İlçe Temsilciliğine ve bizleri burada en güzel şekilde ağırlayan Şuhut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Ceylan'a teşekkür ediyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz" diye konuştu.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şuhut İlçe Temsilcisi Yusuf Teke, toplantıya katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim