• BIST 9712.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Eğitim Bir-sen Şube Başkanı Abdullah Çelik

Eğitim Bir-sen Şube Başkanı Abdullah Çelik
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah çelik, Ankara ve Cizre'de meydana gelen patlamayla terörün, kirli ve alçak yüzünü bir kez daha gösterdiğini...

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah çelik, Ankara ve Cizre'de meydana gelen patlamayla terörün, kirli ve alçak yüzünü bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Abdullah Çelik, Ankara ve Lice'deki salırılarla yüreklerin bir kez daha dağlandığını söyledi. Çelik, "Terör, kirli ve alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Ankara'da 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiği alçak bir saldırı yaşadık. Lice'de 6 askerimiz şehit oldu. Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, yüreklerimiz Ankara ve Lice'den gelen haberlerle yeniden acıyla dağlandı. Hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize de acil şifalar diliyoruz. Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, güçlü bir Türkiye'den rahatsızlık duyarak, Türkiye'ye çelme takmak isteyenleri lanetliyoruz. Milletimize yapılan bu hain saldırıyı yapanları maşa olarak kullananları, planlayanları, bu ve benzeri saldırıların arkasındaki birtakım istihbarat ve mühimmat desteklerini ve hatta siyasal destekleri verenleri, saldırı üzerinden terörü değil de ülkemizin huzur iklimine suikast düzenlemeye çalışan içimizdeki işbirlikçileri de lanetliyoruz. Amasız, fakatsız birini diğerinden ayırmadan tüm terör örgütlerine karşı; bütün kardeşlerimizi, bütün vatandaşlarımızı yek vücut olmaya davet ediyoruz. Mesele milli birlik meselesidir. Kast ettikleri huzurumuz, kardeşliğimiz ve milli birliğimizdir. Hain saldırılar kardeşliğimizi ve ülkemizi asla zayıflatamayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçakça saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Bugün sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir. Ülkemiz de kardeşliğimiz de terörist faaliyetler ve terör örgütleri üzerinden sîgaya çekilemeyecek kadar büyük ve güçlüdür" diye belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim