• BIST 9625.42
  • Altın 2479.702
  • Dolar 32.4978
  • Euro 34.6277
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl’de üyeleriyle buluştu

Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl’de üyeleriyle buluştu
Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sarıgöl İlçesine ziyarette bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sarıgöl İlçesine ziyarette bulundu.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde okul ve kurulmarı ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve yönetimi, kurum yöneticilerinin ve eğitim çalışanlarının taleplerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Öğretmen odalarının ziyareti sırasında yapılan değerlendirme toplantılarında eğitim çalışanları beklenti ve sıkıntılarını ilettiler. Gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl İlçe Yönetimi, Okul Temsilcileri ve Üyelerle gerçekleştirilen toplantıda konuşan Öner; "Bir şey keşfedildi. Örgütlenmek işin başı, örgütlendiğinizde bu iş biter. Bir isek bir kişiyi daha çekeceğiz. Biraz daha büyüyeceğiz. Onun için bereket ve heybeti büyütmemiz lazım. Yan yana girip, omuz omuza verip mücadele edeceğiz. Sizler bu ülkede çok şey değiştirdiğiniz ve daha değişecek çok şey var. Bunun yolu yan yana olmaktan geçiyor."dedi. Teşkilatlanmanın evrensel düşünmeyi gerektirdiğine dikkat çeken Öner, "Siz olmasaydınız, Türkiye'nin köklerinden tevarüs etmiş bilinciniz olmasaydı biz emperyalizme karşı bu kadar güçlü bir söz söyleyemezdik. Varlığınızla, ilkeli duruşunuzla bu toprakların irfanıyla yoğrulmuş insan ve emek görüşünüzle, dünya insanlığına umut oluyorsunuz. Küçük hesapların değil, dava adamlığının gereğini bihakkın yerine getirerek, bu sefere güç veriyorsunuz" dedi.

Sarıgöl'de gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ve görüşmelerin verimli geçtiğini söyleyen Öner, "Sarıgöl ziyaretimiz kapsamında okullarımızı ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldik. Sıkıntılarını, taleplerini ve çözüm önerilerini aldık. İlçe yönetimimiz ve kurum temsilcilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretimizde bizi en güzel şekilde ağırlayan İlçe Temsilcimiz Sayın Selçuk Erol başta olmak üzere ilçe yönetimimize, okul yöneticilerimize, okul temsilcilerimize ve üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl İlçe Temsilcisi Selçuk Erol; "Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanımız Mesut Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sarıgöl İlçemizi ziyaret ettiler. Kurum ve okullarımızı ziyaret ederek eğitim çalışanlarının sorunlarını yerinde dinlediler. Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanımız Mesut Öner ve Yönetim Kuruluna üyelerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl’de üyeleriyle buluştu

Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl’de üyeleriyle buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim