• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Egepol Hastanesi, Arap İşadamlarıyla Buluştu

Egepol Hastanesi, Arap İşadamlarıyla Buluştu
Özel İzmir Egepol Hastanesi, Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) tarafından düzenlenen Gıda ve Gıda Teknolojileri ile Tarım ve Tarım Teknolojileri...

Özel İzmir Egepol Hastanesi, Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) tarafından düzenlenen Gıda ve Gıda Teknolojileri ile Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı'nda (TURAB Expo) Arap işadamlarıyla buluştu.

Özel İzmir Egepol Hastanesi'nin Çeşme'de düzenlenen TURAB Expo'da açtığı standa Türk ve Arap işadamlarının yoğun ilgisi var. Egepol Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Nasır, Arap ülkeleri ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin gelişiminde TURAB Expo'nun önemli bir misyonu olduğunu belirtti.

Aynı zamanda Ege Özel Hastaneler Derneği (EGEHASDER) Başkanı da olan Başhekim Nasır, sağlık turizmi konusunda İzmir'in yeni hedef pazarlara yönelmesi gerektiğini belirterek, "TURAB Expo kapsamında gıda ve tarım ürünleri olmak üzere iki farklı alanda toplam 147 Türk firma stand açtı. Organizasyona 22 ülkeden 500 Arap girişimci katıldı. Sağlık turizmi üzerinde durulması gereken bir konu. İzmir bu konuda gerek hekim kalitesi gerekse de kent altyapısı olarak yeterli bir konumda. Fuar, İzmirli işadamlarına yeni bağlantıların geliştirilmesi açısından önemli bir platform" diye konuştu.

"SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLERİDEYİZ"

Ülkemizde sağlık hizmetlerinin oldukça ileri olduğunu söyleyen Dr. Nasır, "Bizden çok daha gelişmiş batılı ülkelerde sağlık hizmeti almak çok pahalı. Avrupa ve Amerika'da sağlık çok pahalı bir hizmet. Sağlık hizmeti, yüksek teknoloji ve özellikli iş gücü gerektirmektedir. Bunlar da maliyetleri yükselten unsurlardır. Dünyanın heryerinde sağlık finansmanı sıkıntılı bir meseledir. Buna rağmen Türkiye iyi bir sağlık sistemi oluşturmuş durumda. Gelir düzeyi çok daha iyi durumda olan bazı batılı ülkelere göre bile sağlıkta çok iyi durumdayız. Bunun dışında aile hekimliği hizmeti de şu anda çok iyi uygulanıyor, tabii burada sağlık çalışanlarının yaptıkları fedakarlıklar en önemli paya sahip" ifadelerini kullandı.

Egepol Hastanesi, Arap İşadamlarıyla Buluştu

Egepol Hastanesi, Arap İşadamlarıyla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim