• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Ege’nin İncileri İstanbul’da Görücüye Çıktı

Ege’nin İncileri İstanbul’da Görücüye Çıktı
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) ülke turizminin can damarı olarak görülen Bodrum, Marmaris ve Fethiye belediyeleri stantlarıyla...

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) ülke turizminin can damarı olarak görülen Bodrum, Marmaris ve Fethiye belediyeleri stantlarıyla ilgi odağı oldu.

Dünya ölçeğinde büyük önem taşıyan 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 20'incisi gerçekleştirilen EMİTT 2016, iddialı projelerle kapılarını ziyaretçilerine açtı. EMİTT 2016 fuarına birçok ülke, şehir ve il katılırken Marmaris, Bodrum ve Fethiye ilçeleri stantlarıyla büyük beğeni topladı. Ülkemizin turizm potansiyelini ortaya koymada büyük katkıları olan beldeler yaz turizminde birçok turisti ağırlarken ziyaretçilerin kış aylarında da bölgeyi tercih etmesi için tarihi ve doğal güzellikleri canlandıran birçok maketi de stantlarında sergiledi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği stantlarda yaz, kış bölgeye yapılan turlar hakkında bilgi verilirken tüm vatandaşlar Marmaris, Fethiye ve Bodrum ilçelerine davet edildi. Ayıca birçok yöresel lezzet de stantlarda vatandaşlara ikram edildi.

"RUSYA KRİZİ SONRASI ANTALYA'DA MEYDANA GELEN DÜŞÜŞLER BİZİ YAKINDAN ETKİLEDİ"

Bodrum Stant Yetkilisi Toros Demirdöğen, "Bu sene hem içte hem de dışta turizmi etkileyen bir sürü faktörlerin içerisinde yer alıyoruz. Bunların daha rahat ve kolay aşılabilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Biliyorsunuz Rusya krizinden sonra meydana gelen fiyat düşüşleri bodrumdaki turizm fiyatlarını yakından etkiliyor. Bunu da biz iç Pazar yoluyla kapatmaya çalışıyoruz inşallah 2016 yılı içerisinde Sultanahmet'te yaşanan olay gibi başka bir olay yaşanmazsa geçen sene olan hedefleri tutturmaya çalışacağız" dedi.

"FETHİYE'DE 12 AY TURİZM YAPILABİLDİĞİNİ ANLATMAK İÇİN BURADAYIZ"

Fethiye'nin her mevsim farklı güzellikleri içinde barındırdığını söyleyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, "Fethiye'nin bütün güzelliklerini vatandaşlara anlatmak için, bütün kuruluşlar olarak EMİTT fuarında yer alıyoruz. İnşallah Fethiye'mizin, Muğla'mızın güzelliklerini insanlara daha iyi anlatmak adına çok önemli bir yere sahiptir. Fethiye'nin tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri aslında dünyanın birçok yerinde insanlar kar kış altında insanlar yaşam mücadelesi verirken, şuan Fethiye'de denize girilebilen bir iklime sahibiz. O yüzden 12 ay boyunca sürekli olarak Turizm yapabilecek bir iklime sahibiz. Fethiye'mizi daha iyi tanımak ve insanlara bunu anlatabilmek adına hep beraber buradayız" diye konuştu.

"MARMARİS'İ DAHA İYİ YERLER TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Marmaris'i tanıtmak için EMİTT Fuarına geldiklerini ifade eden Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi Oktay Ünlü, "Marmaris'i en iyi şekilde tanıtmak için burada stant kurduk. Üç dört gün boyunca bu stantta insanlara Marmaris'i tanıtacağız. Bizim burada yaptığımız çalışmalar sonucunda aldığımız geri dönüşler şu an için olumlu. Turizm bu sene sıkıntılı süreçlerden geçiyor ama biz Marmaris'i daha iyi yerlere taşımak için bütün çabalarımızla mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ege’nin İncileri İstanbul’da Görücüye Çıktı

Ege’nin İncileri İstanbul’da Görücüye Çıktı

Ege’nin İncileri İstanbul’da Görücüye Çıktı

Ege’nin İncileri İstanbul’da Görücüye Çıktı

Ege’nin İncileri İstanbul’da Görücüye Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim