• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Ege’nin AK Parti’li Vekilleri Bakan Ramazanoğlu’na Sahip Çıktı

Ege’nin AK Parti’li Vekilleri Bakan Ramazanoğlu’na Sahip Çıktı
AK Parti'nin Ege Bölgesi milletvekilleri, Denizlili olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı...

AK Parti'nin Ege Bölgesi milletvekilleri, Denizlili olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınayarak, özür dilemeye davet etti.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Abdurrahman Öz, Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş'ın da aralarında bulunduğu AK Parti'nin Ege Bölgesi milletvekilleri, Denizli'den AK Parti milletvekili seçilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na sahip çıktı. TBMM Genel Kurul çalışmalarını sürdüren AK Parti'li vekiller, ortak bildiri yayınladı. Bildiriyi imzalayarak kamuoyuyla paylaşan Ege milletvekilleri, ortak açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Bizler Ege Bölgesi'nin seçilmiş milletvekilleri olarak; ana muhalefet partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu" nu Denizli milletvekilimiz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu'na karşı kullandığı ifadelerden dolayı kınıyor ve özür dilemeye davet ediyoruz"

"BİR KADINA YÖNELİK BU İFADELER KABUL EDİLEMEZ"

AK Parti Aydın Milletvekilleri Abdurrahman Öz de, yaptığı açıklamada; "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 5 Nisan 2016 tarihli partisinin grup toplantısında sarf ettiği sözler tüm halkımızca malumdur. Bir kadına ve onun nezdinde tüm camiamıza yapılan bu hakaret kabul edilemez ve edep dışıdır. Ege Bölgesi'ndeki AK Parti'li milletvekilleri olarak, Denizli milletvekilimiz ve aynı zamanda bir bayan olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na destek vermek için Meclis'te böyle bir bildiri hazırlamaya karar verdik. Sayın Bakanımızın sonuna kadar yanındayız ve Sayın Kılıçdaroğlu'ndan özür dilemesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ege’nin AK Parti’li Vekilleri Bakan Ramazanoğlu’na Sahip Çıktı

Ege’nin AK Parti’li Vekilleri Bakan Ramazanoğlu’na Sahip Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim